Kissie vs. Blondinbella

augusti 15, 2008 at 1:12 e m 82 kommentarer

Det här får väl vara ett bevis på att även jag är mänsklig (som om jag inte skulle vara det, haha!). Nog allt skrev jag att jag skulle återgå till ett samhällsproblem eller politisk diskussion i detta inlägg, men icke. Jag får bryta det löftet den här gången för att ge utrymme åt ännu en lista.

Många har frågat mig varför jag uppskattar Kissie mer än Blondinbella. Även detta kan man göra en lista av. So here you go – 5 anledningar varför Kissie är bättre än Blondinbella:

1.

Denna smått kryptiska sida av Kissie. Folk blir helt rabiata på saker hon skriver när de inte fattar att det hon skrivit är ironiskt/sarkastiskt. Och detta gör hon förmodligen med meningen när det väl sker, hon måste ha hur kul som helst bakom skärmen när hon läser diverse korkade kommentarer. Det är hur underhållande som helst för oss som fattar vad hon egentligen menar. Det är bara Kissie som kan driva med sina läsare på ett så skönt sätt!

Blondinbellas enkelhet lämnar dock ingen plats för varken humor eller list. Det finns ingen direkt medvetenhet i det hon skriver – inte som hon förstår själv i alla fall. Hon stoltserar med att hon minsann provocerar med flit men lyckas samtidigt alltid bli lika förvånad över att folk hatar henne. Hej yxskaft.

2.

En bild säger fler en tusen ord? Inte i precis alla fall. Medan Kissie verkligen bjuder på sig själv när hon avsiktligt översminkar sig, gör grimaser eller någon akrobatisk kroppsställning så är det enda man får se hos Blondinbella någon form av berusningsmedel i högsta hugg och det där enfaldiga flinet hon tvingar fram för att dölja sin tandställning. Samma pose. Samma min. Om och om igen. Det kanske är dessa evigt förnekade botoxinjektionerna som tar ut sin rätt?

Tråkig.

3.

Jag tror att väldigt många unga tjejer skulle kunna lära sig något av Kissie när det gäller att vara tillfreds med sig själv. Hon äter vad hon vill och är lika glad för det. Hon vägrar ha dåligt samvete och skuldkänslor, hon lever livet här och nu och inte i drömmarna om att gå ner 10 kilo. Hos Blondinbella råder andra villkor kan du tro. Detta eviga bantande utan dess like samtidigt som hon släpar sig till gymmet och anstränger vettet av sig (det lilla hon har) för att sedan komma hem och äta en halv tallrik sallad, om ens något. Är det verkligen detta överstressade, hetsbantande skick vi vill se tjejer i? Vill vi att dessa unga tjejer desperat ska streta efter en kropp de aldrig kommer få – istället för skaffa sig självförtroende och respekt för sina kroppar? Det är dags för Blondinbella och andra mulliga tjejer att vara nöjda med sig själva och sina kroppar istället för att tampas med låg självkänsla.

En humoristisk tjej som är tillfreds med sig själv. Mer sånt!

4.

Något som nästan enbart händer Kissie är detta automatiska mediautrymme – helt enkelt för att hon är Kissie. Allt från intervjuer till erbjudande om att vara programledare. Hon behöver inte hitta på ett fejkat övergrepp när inbjudningarna börjar tryta för att sedan desperat sälja storyn till diverse kvällsblaskor i hopp om lite mer publicitet. Kissie har mer klass än så och det får man väl tacka för.

5.

Ryktet säger att Kissie ska börja blogga för Klubbkoll.se – något som Blondinbella inte ens är i närheten av.
Och vet ni vad? Även jag ska börja blogga för Klubbkoll. Coolt va? Jag kommer blogga på som vanligt men ni får vänta tålmodigt tills 1:a september då Klubbkoll har premiär.

————————————————–

Och hey, vad tycks om min nya header? En verklig förbättring sen den förra.
Den är gjord av den begåvade Magdalena. Tackar!

Over and out!
/Natascha

Annonser

Entry filed under: Bloggrelaterat.

Min anonymitet Tiggare – vara eller icke vara?

82 kommentarer Add your own

 • 1. Petra  |  augusti 15, 2008 kl. 1:28 e m

  ja Kissie har verkligen egenskaper att vara svartsjuk på! Hon är smygrasist, super sig packad och krossar glas på gatorna och fnissar åt det samtidigt som hon i tid och otid kallar folk för ”slyna” och ”tjockis” etc. Men vad gör det det eftersom hon är tillfreds med sig själv? Vem bryr sig att hon hatar invandrare och folk som är inte ”smala och snygga” som henne själv för respekt för andra människor är överskattat. Eller?
  BB har egna företag, enormt många läsare i andra länder,en framtid och har råd att köpa lite egen lägenhet när hon inte ens är 18 år. Hon har levt på sina egna inkomst i flera år och vet exakt vad hon gör.
  Kissie skryter om att sin pappa betalar allt hon gör och hon klagar på att klockan 10 är tidigt på morgonen och att hon ”bara har 20 dagar kvar på sommarlovet snyyyyyft”.
  Det är verkligen synd att beundrar en efterbliven wannabebrat. Verkligen.

  PS. har du inte märkt att Kissie ALLTID poserar med alkoholhaltiga drycker. Och hon är dessutom född 91.. hon får inte ens dricka alkohol på krogen. Lol

 • 2. Malin  |  augusti 15, 2008 kl. 2:13 e m

  Jag håller med dig i alla punkter 😉

 • 3. Mathilda  |  augusti 15, 2008 kl. 3:13 e m

  Tycker det är vidrigt att anklaga en tjej (vem som helst) för att ha hittat på ett övergrepp, när man i själva verket inte har någon aning om vad som hänt.

 • 4. Tina  |  augusti 15, 2008 kl. 3:13 e m

  håller med dig.blondinbella är så himla tråkig. Man ser ju att hon tvingar fram ett flin som e lika på alla foton.
  lycka till med bloggen,brukar följa den men nu första gg jag skriver kommentar. 🙂

 • 5. louiseaberg  |  augusti 15, 2008 kl. 3:16 e m

  Jag klarar inte av kissie, hon känns som en ytlig bimbo.
  Den här grejjen om hets bantning or whatever, BB är inte mullig nånstans?

  Kissie är bara patetisk.

  Blondinbella is great!

 • 6. Sara Lundgren  |  augusti 15, 2008 kl. 3:22 e m

  Förlåt. Men du är lika rubbad som båda dessa två blondiner. Du har ingen mening med någonting som du skrivit, och är förmodligen bara en vän till kissie som försöker få henne att se bättre ut.

  Båda tjejerna är korkade och har fått alldeles för mycket luft i lungorna. De har tagit vatten över sina huvuden och tror att de kommer kunna leva på det här för resten av sina liv. Eller förresten, här har vi ett plus till Blondinbella för hon ska ju faktist bli advokat! =)

 • 7. Maggan  |  augusti 15, 2008 kl. 4:30 e m

  Hej Natascha!
  Håller med dig som vanligt, och tack för länken! 🙂

  //Maggan

 • 8. Ajlin  |  augusti 15, 2008 kl. 4:42 e m

  Har du ens LÄST Blondinbellas blogg en enda gång?

 • 9. Olof  |  augusti 15, 2008 kl. 4:55 e m

  Jag tycker inte om någon av dem två.

 • 10. Doris  |  augusti 15, 2008 kl. 5:10 e m

  Du kan inte mena allvar.

 • 11. julia  |  augusti 15, 2008 kl. 5:30 e m

  Detta var patetiskt. Du skrev som om det vore fakta.
  Alla som gillar kissie är förmodligen fjortisar som ser likheter och är på samma mognadsgrad. Vi som är lite mer vuxna föredrar nog blondinbellas blogg,och hon är trots allt mer framgångsrik. Och ni som säger att den ena är bättre än den andra borde tänka om. Det beror helt på vad man söker och själv tycker, vill man ha den lite barnsligare, mer humoristiska – läs kissies blogg!

 • 12. Johanna  |  augusti 15, 2008 kl. 5:43 e m

  Att anklaga blondinbella för att ha hittat på övergreppet är extremt kränkande! Du har ingen aning om vad som har hänt, och då är det bättre att hålla tyst.

 • 13. Stephanie  |  augusti 15, 2008 kl. 5:57 e m

  Anledningen till att vi har ”överstressade, hetsbantande” tjejer, som ”streta(r) efter en kropp de aldrig kommer få ”, är för att tjejer som du kallar en tjej som BB för mullig! Exakt VAR tycker du hon är mullig?

  Själv gissar jag på att du är en överpretentiös fjortonåring som försöker få lite credd och vill känna sig duktig och seriös genom att skriva ord som ”politik” och ”samhälle” på headern, när du i själva verket mest smutskastar människor du aldrig träffat.

 • 14. emilia  |  augusti 15, 2008 kl. 6:12 e m

  haha det där va nog det bästa jag läst på länge 🙂

 • 15. emma  |  augusti 15, 2008 kl. 6:20 e m

  Nu försvann verkligen all respekt jag hade för dig med detta inlägget. Tycka vad man vill om både Kissie & Blondinbella, men det här är ju bara fel!

  Nummer 3. Visst, det är jätte bra att Kissie är nöjd med sin kropp & äter det hon vill osv osv. Men vad gör det i längden?! Kissies tänder efter all cola är inte att leka med och hon kommer inte alltid att kunna stanna smal & äta vad hon vill utan att träna. Detta är vad de kallar för samhällsfara. Det är sådana människor som blir sjukligt feta (ja det är ju en sjukdom nuförtiden) & fortsätter att säga: jag är nöjd med min kropp.
  Ja, men bra för er, men ni mår inte bra utav det!

  Blondinbella å andra sidan tränar 3 ggr i veckan & älskar det + är nöjd med sin kropp. Vad är felet? Hon äter en viss diet & får ändå i sig det hon måste. Hon älskar att träna & vill se sig själv som vältränad, vad är felet?

 • 16. matilda  |  augusti 15, 2008 kl. 6:44 e m

  Men hur ska du kunna veta att blondinbella inte har varit med om ett övergrep? tänk om du blir med om ett övergrep och är ledsen och rädd i en period och vi andra läsare bara tycker att du är falsk och bara vill ha mer läsare. tänk om kissie blir med om ett övergrep vad säger du då? ALLA kan ha oturen med att vara om ett övergrep. och det är fruktansvärt!

 • 17. malin  |  augusti 15, 2008 kl. 6:56 e m

  HAHAHAHA! HAHAHAHAhaha.. ”Kissie” är patetisk! blondinbella har i alla fall stil, är 17 år och har kommit så långt i sitt liv! Kissie är bara en översminkad fjortis som låtsas att hennes pappa är jätterik (!?) och går hotell/restaurang eller något.. jo hon kissie är nog en smart brud..

 • 18. nina  |  augusti 15, 2008 kl. 7:21 e m

  nu tycker jag att du borde lugna ner dig en aning. du skriver extremt bra, och med det menar jag att du har ett gott vokabulär inom skrift och uttryck men nu använder du det helt fel. du har verkligen fått för mycket luft. Det är en sak att skriva om andra människor men det är en helt annan sak att förolämpa de offentligt och göra de till åtlöjen. Kissie har verkligen lurat dig med (precis som hon har lurat alla andra). Sluta vara så besatt av Blondinbella och de andra i bloggvärlden för du använder de som en språngbräda för din egen vinning. Du är mycket väl medveten om att folk älskar att läsa skvaller och skit och debatter om andra och det är precis det du använder för att få folk att läsa din blogg. applåder till dig för att du är smart nog att dra nytta av det, men du borde ta det LITE lugnt för nu skriver du bara skit. Jag försöker inte stå för blondinbella eller kissie för det kan de göra själva, men jag tycker att du överdriver lite och beter dig som en riktig besserwisser. Skriv hur mycket du vill men du borde ta det lite lugnt för du har fått för mycket luft. Som sagt, dina texter är bra men innehållet börjar bli riktigt kasst. CHILLA LITE

 • 19. nina  |  augusti 15, 2008 kl. 7:23 e m

  sen vill jag också tillägga att man tränar för att bygga muskler och stärka kroppen och hjärtat. det tänkte du inte på va

 • 20. ronja  |  augusti 15, 2008 kl. 8:27 e m

  otroligt!
  kan inte fatta!
  sjukt!
  nej tjejen vet du, du är precis ett attityd barn i ordets bästa möjliga mening!
  härligt.
  finns inget bättre än rakt-på-sak tankar! keep it up!

 • 21. Milton  |  augusti 15, 2008 kl. 8:37 e m

  JAG ÄLSKAR ISABELLAS BLOGG! Men vet du vad Kissie skrev om min systerson? ¨

  [Alexandra (whatvever@hotmail.com) om Rödrutigt!:
  fulaste skitungen jag har sätt på länge! hur mycket väger klumpen och blev DEN missbildad av en kantig fitta? hahhaha]

  Så skrev hon! Hur hjärtlös kan en människa bli? =( Jag blev riktigt ledsen!

 • 22. Maja  |  augusti 15, 2008 kl. 8:44 e m

  Jag är inte så fortjust i någon av dom. För seriöst när man ser dom på stan ser det ut som att dom tror att dom äger världen. Men man kan inte anklaga någon för att fejka ett övergrepp det är helt sjuk. Hur skulle det kännas om du blev våldtagen och sen sa alla bara att det var ett PR trick? Du behöver hjälp som måste skriva sånt!!!!!!!!

 • 23. Amica  |  augusti 15, 2008 kl. 9:27 e m

  Om du är så ”mogen” och anser dig själv ha vettiga synpukter här i livet, om du anser dig själv vara medveten om världens alla bekymmer så borde du lämna framförallt Isabella ifred. Hon borde inte stimulera dina sinnen. Om hon är så fruktansvärt hemsk som person (som du lägger fram henne som) lägg då inte ner någon energi på kvinnan som många andra med mig anser vara en fruktansvärt värdig flicka. Hon är precis som oss andra. En människa med exakt samma känslor, beteenden och rättigheter/skyldigheter. Du borde skämmas över att du måste trycka ner personer så pass hårt. Du vinner inte på denna i längen. Du är inte bättre eller sämre än din fiende.

 • 24. Wino  |  augusti 15, 2008 kl. 9:46 e m

  Du är ju så dum att klockorna stannar…

  Kissie är för fan rasist, ja Svergiedemokrater ÄR rastister, men det tycker väl inte du förstås lilla Natacha. Antar att SD får din röst när du väl får rösta.

  Och ge fan i att påstå att tjejer ljuger om att dem blivit utsatta för övergrepp. Jag har förstått att det här med jämställdhet och feminism inte är något som du bryr dig om. Du gör alla kvinnor och tjejer en stor jävla otjänst.

  Fy fan för dig. Jag vet att du kommer skämmas om några år men nu njuter du väl bara av all uppmärksamhet du får, jävla äckelunge. För övrigt tycker jag jävligt illa om både BB och Kissie men du tar priset.

 • 25. M  |  augusti 15, 2008 kl. 9:54 e m

  Hur kan du ens skriva att hon fejkar övergreppet? Det är så att man mår illa. Att du dyrkar Kissie är det ingen tvekan om. Frågan är bara hur du kan göra det, hon är bra en fjortis som klagar på allt i största allmänhet, åker räkmacka och är lat. Bella kämpar för det hon vill ha, är driven och aktiv. Du försöker ge intryck om att ha en seriös blogg men jag tror att du i själva verket är som Kisse en coopycat.

 • 26. Sofie  |  augusti 15, 2008 kl. 10:15 e m

  Stor i orden men betydligt mycket mindre på jorden. Haha, jag sitter bara och hån ler när jag läser det du skriver. Hur kan du sitta och påstå att blondinbellas histora om övergreppet endast är påhitt? Visst om du tror det. Men allt du tänker behöver du faktiskt inte skriva. Idiot, du är säkert skit ful eftersom du inte laddar upp nån bild på dig själv 🙂 Snorungar som dig borde inte ens få sitta vid datorn.

 • 27. Maja  |  augusti 15, 2008 kl. 10:21 e m

  Kissie är ju fan bara en blåst blondin. Haha, så himla korkat skrivet. Men det är bra. Kul att du tror att du är en så jävla mogen 14-åring, blabla. Kanske du är. Haha, riktigt provocerande inlägg alltså. Och håll käften om att Blondinbella hittade på, du har fan inte belägg för det där, pucko.

 • 28. Susanna  |  augusti 15, 2008 kl. 10:44 e m

  Mycket bra inlägg måste jag säga. Du har verkligen konkreta exempel och det gillar jag.
  Jag kan dock inte hålla med dig överhuvudtaget. Uatn att veta så mycket om ngn av dom skaffade jag mig en snabb uppfattning om båda två bara genom att jämföra deras videobloggar.
  Kissie: Verkar bara helt och hållet omedveten om vad hon säger, vad hon gör och hur hon beter sig.
  Blondinbella: Har absolut inget roligt att säga MEN är betydligt mer medveten om vad hon säger och gör.
  Sen att det är mer underhållande att titta på eller läsa om Kissie är ju en helt annan sak!

 • 29. KRYCKAN  |  augusti 15, 2008 kl. 11:35 e m

  Jag tycker inte man kan sitta och säga saker när man inte känner personerna i fråga. Visst får man en inblick i hur de är när man läser bloggen, men den bilden VI får av DEM är ju den bilden DEM vill att VI ska få!
  Det är smarta tjejer som kommer gå långt i livet, men det är klart att även jag ibland rynkar på näsan och undrar vad i helsike de har skrivit om.
  Jag tycker nog BB är lite bättre än så länge, men Kissie närmar sig med stormsteg.

 • 30. Sandra Helte  |  augusti 16, 2008 kl. 12:04 f m

  Du menar att BB är patetisk som hittar på ett övergrepp?
  Kommer du inte ihåg Kissies bråk med sin föredetta vän Fanny?
  När Kissie sa att Fanny hade hittat på bråket för att hon ville ha mer läsare. Fanny sa att hon hade brutit kontakten med Kissie för att hon var mytoman.
  Sedan började Kissie smutskasta Fanny och sa att hon var knarkare och hora och klamydiasmittad.
  Där har du tjejen som du skriver så gott om.

 • 31. jossan  |  augusti 16, 2008 kl. 12:27 f m

  har du ens läst kissies blogg?
  som nån skrev ovan är hon smygrasist. hon förminskar sin näsa på var och varannan bild och hon höll på att banta för ett tag sedan när hon ”skulle bli modell.” förövrigt är hon så tydligt härmapa-wannabe-blondinbella så att det finns inte. ja bland annat… kissie är nog snäppet värre än blondinbella faktiskt. så håller faktiskt inte med dig angående henne.

 • 32. Val  |  augusti 16, 2008 kl. 1:35 f m

  Du ger dig verkligen in på saker som du inte fattar riktigt själv, kissie är inte den ängeln som du får henne att framstå som. Och det är avskyvärt att du påstår att BB har ”hittat på” ett övergrepp. Du kan lätt sitta bakom din dataskärm och klanka ner på vissa och prisa andra när du inte ens har en sussning om hur dessa personer i verkligheten är. Frågan är om du är lika duktig på att kritisera dig själv som du är på att kritisera andra? Och du, skriver man Kissie VS <– Blondinbella så brukar man göra en argumentation för båda sidorna.

 • 33. Eva  |  augusti 16, 2008 kl. 5:18 f m

  *suckar igen…okej om du nu inte tycker om BB, men HUR kan NÅGON tycka att Kissie är vettigare :S:S:S:S Håller helt med Petra i inlägg 1, kunde inte sagt det bättre själv.

  Sedan ett råd; Om du vill att någon ska lyssna på dina andra vettiga tankar, som för övrigt känns helt genomfalska och fejkade just nu, så sluta skriv sådanna här inlägg. Det tar bort allt förtroende.

  Nu ska jag gå och krama på mina egna fjortisar och skatta mig lycklig över att, även om de har liknande tankar och åsikter som du, så har de vett att skämmas över det och lyssnar och låter sin empatiska sida förstå vad som är rätt och fel.

 • 34. Sofie  |  augusti 16, 2008 kl. 9:05 f m

  Ursäkta, är du dum i huvudet? Blondinbella är INTE mullig

 • 35. Kajsa  |  augusti 16, 2008 kl. 10:37 f m

  Jag bara älskar din blogg 😀 You go girl!

 • 36. Julia  |  augusti 16, 2008 kl. 12:13 e m

  Jag håller med 90% av alla de som kommenterat, just emot dig. Du har verkligen fått för mycket luft unga dam!

  Att ens ifrågasätta ett övergrepp är oacceptabelt. Det gör dig fullkompligt patetisk och osympatisk. För det andra, att du ens har mage till att jämföra en så pass framgångsrik tjej som BB med en omogen och osäker liten fjortis är löjeväckande. Jag skiter i ditt skrivande som tydligen är ”så otroligt fascinerande”.

  Vem var det som tog en bild på sig själv med en B&J i handen efter ett träningspass? Blondinbella. Så skippa det där jävla snacket om att hennes mål är att gå ner 10 kg och att hon bara äter salladstallrikar. Och när blev det fel att uppmana tjejer till att bli nöjda med sig själva, få bättre självförtroendet, äta nyttigt och träna? Så vitt jag vet finns det många unga tjejer som behöver ändra syn på livet, kroppen, hälsan och träningen.

  ”BB har egna företag, enormt många läsare i andra länder,en framtid och har råd att köpa lite egen lägenhet när hon inte ens är 18 år. Hon har levt på sina egna inkomst i flera år och vet exakt vad hon gör.” Kunde du sagt det bättre själv?

 • 37. nevermind  |  augusti 16, 2008 kl. 12:16 e m

  Det är alla fall väldigt skönt att se att väldigt få håller med dig Natacha av alla kommentarer att döma. Du och Kissie haha, ni skulle nog passa bra ihop. Ni skulle kunna sitta och kommentera andra utseenden, anklaga lite fler tjejer för att ljuga om våldtäkter och övergrepp och slänga ur er en och annan rasistisk kommentar, eller varför inte krossa lite glasflaskor på gatan.

  …men men, du får väl kämpa på så du får bli kompis med din lilla förebild Kissie. Gosh…när 14-åriga tjejer ser upp till rasist-kissie, då är det illa…

 • 38. s  |  augusti 16, 2008 kl. 12:55 e m

  Förlåt men du kan fan inte vara normal, om man gillar kissie, då är det något som inte stämmer 🙂

 • 39. Dixi  |  augusti 16, 2008 kl. 1:31 e m

  Du brukar ha en massa rätt i det du skriver men Bella bantar inte? Jag har läst hennes blogg i över 1 år och det ända hon gjorde var att ändra sina matvanor och börja träna. Läste Kissies blogg förr med och tyckte att det var en av de bästa, men det finns gränser för vad man slänger ur sig!

 • 40. erica  |  augusti 16, 2008 kl. 2:44 e m

  hm.. det är inte schysst mot BB att säga att hon hittat på övergreppet.
  men även jag tycker att det är sjukt att hon skrattade när hon berättade om det i radion..(skrattade till) Hon kanske va på väldigt bra humör jusst då men det är ändå inget som är kul.
  & jag håller med dig att Kissies blogg är roligare. Hon bjuder värkligen mycket mer på sig själv & det är kul att läsa hennes blogg, medans BB är mer seriös , eller alltid seriös. & ska alltid vara så himla seriös på sina bilder.
  Det skulle va kul med en bild elr något där hon bara ser helt crazy ut !

 • 41. erica  |  augusti 16, 2008 kl. 2:47 e m

  okey. läste igenom några andra komentarer .
  hm.. natasha ”klagar” på BB men vafan gör inte ni på henne då?! ni är ju inte alls så mycket bättre själv?! ;o
  alla har rätt att tycka vad man vill

  You g0 girl

 • 42. Sabrine  |  augusti 16, 2008 kl. 3:51 e m

  Blondinbella hetsbanta? Not! Har du glömt o checka muskler? Och att äta sunt och förnuftigt då människan inte är skapt för att äta kemiska (och okemiska) onyttigheter, kallar du det fel? Och du verkar ha missat blondinbellas senaste inlägg om tjejers hetsångest påverkad av vikt och hur allt sitter i psyket? Och att kalla hennes sex-övergrepp för påhittat? Kränkande! Du vet inte ett skvatt. Inte jag heller. Bara hon som vet.

  Jag har varken emot någon av Kissie eller Blondinbella. Men du tar i så det knakar i kommentarer MOT Blondinbella.

 • 43. Johanna  |  augusti 16, 2008 kl. 3:55 e m

  Du vet ingenting om vad som hände på den resan. Håller med om att Bella ÖVERDREV en aning (skyller på resebolagen) det var rasistiskt och onödigt. (men alla reagerar olika efter ett övergrepp)
  Sedan ang. Kissis? ew, hallå? Hon är ett slödder, ingen att direkt se upp till (som du verkar göra)
  Jag gillar varken BB eller K men den som har hjärnan av de två kan du la räkna ut själv?! (BB is going places, den som fixar det, är hon själv)

  Så nog om blondinbella allready. du blir ju enbart läst pga. dessa provocerande texter som får dig att framstå tacky!

 • 44. jeeeeeeeniiiifer  |  augusti 16, 2008 kl. 3:57 e m

  Smyger in och kikar!

 • 45. Linnea  |  augusti 16, 2008 kl. 5:52 e m

  Okeej ja visst, Kissie e rolig att läs aom, hennes blonda komentarer osv, mne att säga att blondinbella fejkade sitt övergrepp. det är väl att överdriva? Sånt hittar man inte på! Och bella e smart nog att förstå det. Men som sagt, Kissie e nästan roligare att läsa om än Bella.

 • 46. sanne  |  augusti 16, 2008 kl. 6:21 e m

  Om du nu tycker att blondinbella är mullig, vad är då dom andra som har fem-tio kg övervikt? Eller rent utav såna som jag, som har betydligt mer och räknar blondinbella som SMAL, jag kanske är helt groteskt fet då. Tack så jävla mycket då, nu blir jag ännu mer stressad över min vikt när såna som blondinbella tydligen är ”mulliga”.

 • 47. yournatascha  |  augusti 16, 2008 kl. 6:40 e m

  Sanne:

  Ja, Blondinbella är mullig. Däremot tycker jag absolut inte att det är något fel att vara varken mullig eller överviktig.

 • 48. Sara  |  augusti 16, 2008 kl. 8:14 e m

  Hon är väl knappast mullig?? Jag kan inte se något överflödigt fett någonstans.

 • 49. vicki  |  augusti 16, 2008 kl. 8:54 e m

  tragiskt är de att du ska säga att en person har hittat på ensådan sak.. du borde skämmas.. om de skulle hända dej då?? va skulle du säga då.. hur skulle du reagera om nån skulle säga att du bara ljuger å hittar på??kan tänka mej att du skulle bli rätt ledsen.. men de är tragiskt att man ska behöva hålla på så här asså.. de är inte många som vågar sätta fram fötterna om att de faktist hänt.. många lever i tystanden i stellet.. ist tycker jag att alla som bara skäller å gnäller ska hjälpa alla unga flickorsom inte vågar tala om att de faktist hänt en sån sak ska våga komma fram å säga som det är.. men nej när ni gör så här så klart ingen vågar.. faaan skäms på er… flickor som råkat ut för en sån sak ska få en chans att kunna tala om.. men de är itemånga som gör när ni pysslar på detta vis..

 • 50. elfridamaria  |  augusti 16, 2008 kl. 10:45 e m

  Alltså, har du någon typ av psykisk störning? Jag bara undrar. DU om någon får väl tjejer att vilja regga sig på någon Pro Ana sajt när du uttrycker dig om BB:s kroppsbyggnad som om hon vore “mullig”? Hon är smal, och inte annat.

  Din syn på dessa två människor, det sätt du jämför dem på, det får verkligen din låga ålder att skina igenom. Och om du inte är en väldigt ung tjej, ja, då behöver du verkligen jobba ännu mer på dig själv än vad du behöver i dagsläget.

  Jag skrev nyss ett blogginlägg om att det är en mognadsgrej, ett stadium vissa människor måste gå igenom, för att kunna hantera BB:s genialiska och rättvisa framgång. Det du skriver om BB, det är ju bara ren avundsjuka. Det vet alla, men du nekar det väl förstås?

  För det är också en mognadsgrej, att kunna inse och erkänna sina egna brister. Men du är tydligen så psykiskt rubbad att du måste slänga skit på andra som lyckats bättre än dig, för att känna dig ett uns kvinnlig/mänsklig/viktig. Och jag skall vara ärlig; jag förstår att du ser upp till en bäng fjortis som Kissie, för ni ger sken av att vara precis likadana.

  Din header får mig att må illa. Du har ingenting med politik att göra. Samhället? Det enda du kan är ju att tracka ned på de som är en del av det, det är inte samma sak som att ha kunskap, någonting att komma med eller att diskutera. Media? Känner du dig viktig med dessa stödord? För hela din blogg förvandlas till en lögn när man läser den; den uppfyller ju inga krav och inger inga positiva och lockande vibbar.

  Att du även har mage att påstå att BB skulle fantisera ihop ett övergrepp som rent pr-trick, där rök den lilla värdighet du hade som kvinna (eh, liten flicka). Du är en extremt dålig förebild för alla tjejer där ute; känner du dig viktig nu?

  Du är bara en liten tjej i en alldeles för stor och viktig värld. Men jag hoppas att du en dag kan skämmas över detta inlägg och dina övriga påståenden, för den dagen kommer skall du se lilla gumman.

  VÄX UPP!

 • 51. MaDeLiÑo  |  augusti 17, 2008 kl. 9:37 f m

  HAHAHA. Vilket hets. Dom är båda blonda bloggare bara för det behöver dom inte jämföras!

 • 52. felicia  |  augusti 17, 2008 kl. 11:22 f m

  Kissies blogg är bra , bättre än din. 😉

 • 53. Ida  |  augusti 17, 2008 kl. 11:42 f m

  skit bra! Heja kissie

 • 54. Mikaela  |  augusti 17, 2008 kl. 6:04 e m

  Tycker själv att BB inte är den som man kanske ska lyssna på till 100%. Men tycker också det är fel att ”smutskasta” folk. Jag går på det spåret att helt ignorera henne. Även dålig publicitet är ju ändå publicitet? Gillar det du skriver dock =) Verkar vara en människa med vett.

 • 55. olivia  |  augusti 17, 2008 kl. 7:31 e m

  jag tycker båda är korkade och att ingan av dom är speciellt begåvade, dom har fåtttyp allt genom sin blogg.

  olliviaas.blogg.se

 • 56. Chantelle  |  augusti 18, 2008 kl. 5:33 e m

  da är ett jävla äckel som behöver skaffa ett liv. för att skaffa ett liv kan man ju börja med att inte klaga på andra. Just get a life

 • 57. ddd  |  augusti 18, 2008 kl. 5:39 e m

  kan du svara på kmentarerna eller. ja vill veta vart du står. är du rasist som din vän kissie… jag hatar rasister och små horor som dig. varför påstå att bb ljuger. varför skulle hon? de är sjukt att du ens kan påstå en sådan sak. sätt dig i hennes siuation och att sen inte bli trodd.
  du är inte så jävla anonym som du tror. kan lätt ta reda på vem du är. så öppna inte din käft för mycket. innan du gör nåt du kommer att ångra

 • 58. yournatascha  |  augusti 18, 2008 kl. 5:48 e m

  ddd:
  Kom tillbaka när du vet vem jag är, eftersom du så enkelt kan ta reda på det =)

 • 59. hanna  |  augusti 18, 2008 kl. 6:39 e m

  Ursäkata övergrepet är på riktigt läser du aldrig tidningar eller ?

 • 60. agnes  |  augusti 18, 2008 kl. 11:23 e m

  ger mig inte in i kissi vs blondinbella ”debatten”
  men att skita i vad man äter och inte träna är inte sunt..

  Hade en tjej haft Kissies syn på sin kropp och bellas vilja att träna och äta rätt skulle de nog bli en ganska vettig tjej men en sund självuppfattning.

  å nej, min blogg har inga vettiga diskutioner, bara massa härligt mode. kolla den

  http://agnelicious.devote.se/

  🙂

 • 61. C  |  augusti 19, 2008 kl. 1:25 e m

  Jag förstår inte hur man kan tycka att denna Kissie verkar vara en mer hyfsad tjej än Blondinbella. Blondinbella är smart, driftig och mogen. Kissie tycks inte leva upp till några utav dom kriterierna. Sedan hur båda tjejerna de posar på bilder osv kan ju diskuteras (?). Blondinbella sätter iallafall mycket bättre förebild för unga tjejer enligt mitt tycke, då Kissie beter sig odrägligt och mer ”fjortis” då hon kommenterar sin tillvaro på ett mycket osmakligt sätt och verkar inte ha någon stor koll what so ever på omvärlden. Men det är bara min lilla åsikt.

  Och du, kära Natasha, du behöver nog mer att fylla ut dina dagar med. Tack och hej!

 • 62. Mariah  |  augusti 19, 2008 kl. 5:43 e m

  Hahahah, shiiit vad är det med folk här egentligen? Får inte folk stå för sina åsikter längre? Låt Natascha vara ifred! Varför läser ni ens hennes blogg om ni stör ser så jävla mycket på henne? Jag tycker att Natascha har rätt att tycka och säga vad hon vill (det är ju iofs därför vi har tryckfrihetslagen). Så shut up och låt henne vara. Keep up the good work, Natascha! Puss från en stor beundrare.

 • 63. Hanna  |  augusti 19, 2008 kl. 8:29 e m

  Du skriver ju på ett så underbart sätt och jag tror att vi alla (inte 14 åringarna) har precis samma åsikter som dig när det gäller blondinbella. En pantad brud som tror hon kan besegra allt omoraliskt på denna jord. Snart tar hennes korta rampljustid slut och då kommer hon förmodligen inse att hon inte är mer än någon annan, utan en 17 årig tjej med för höga tankar om sig själv. Fortsätt skriv, grymt intressant!

 • 64. sandra  |  augusti 20, 2008 kl. 1:56 e m

  kissie är ju vidrig! hur fan kan man säga att man gillar att vålta bebisar och hålla på som hon gör?

 • 65. Johanna  |  augusti 20, 2008 kl. 2:11 e m

  haha, hanna, tror du att alla håller med henne om detta? Kolla bara på kommentarerna, de borde tala för sig själva..

 • 66. Stefan  |  augusti 23, 2008 kl. 12:32 e m

  Vadå bimbobella har inget att komma med hej jag var och fika med min polare på det och det stället? 😛

  Allt hon gör och säger är ett PR trick. Tycker Bimbobellas blogg borde censureras från internet. =P Jag hatar henne lika mycket som jag hatar sport dvs det är SKIT man läser i hennes blogg.

  Buhu jag kan inte gå på stan utan att folk hotar mig synd om mig buhu.. Seriöst vem bryr sig om henne hon kan gå och dö allt hon vill är att tjäna pengar och synas i media som en b-kändis..

  Har läst bättre bloggar som har ett större syfte.

  Fan är det för fel på er människor som attackerar skribenten som säger vad hon tycker och tänker? Skärpning yttrandefrihet finns.. =P
  So GTFO..

 • 67. hanna  |  augusti 24, 2008 kl. 10:04 f m

  Du är sjuk, finns inte ord för hur patetisk du är.
  15 min of fame, sen är dem slut. Du kommer aldrig lyckas.

 • 68. Jacob  |  augusti 24, 2008 kl. 4:18 e m

  Varför är du så avundsjuk på Blondinbella? Och varför vältrar du dig i hennes olycka och exploaterar den för att få fler läsare? Omoraliskt?

 • 69. Madelene  |  augusti 25, 2008 kl. 4:40 f m

  suck, ännu en liten aggro fjortis som inte hat något liv! Jag tycker synd om dig… vilka otroliga antaganden du gör! Kom tillbaka när du växt några centimeter!

 • 70. sandra  |  augusti 25, 2008 kl. 6:15 e m

  Hej!
  Första gången jag läser din blogg. Reagerade på din lista över varför Kissie är bättre än Blondinbella. Jag har aldrig läst kissis blogg eller överhuvudtaget varit inne på hennes sida, men jag tror jag ska ta mig en titt.
  Det jag reagerade över var att du skrev att Blondinbella inte är tillfreds med hur hon ser ut, utan att hon äter en halv tallrik sallad och tränar jättemycket. Där tror jag du faktiskt har fel. Blondinbella skriver mycket i sina inlägg om att hon vill att alla unga tjejer ska trivas med sina kroppar osv. Hon pushar många, bla mig, till bättre självkänsla genom att tipsa om olika saker som kan få oss att må bättre. Att hon skriver om gymet tycker jag bara är bra. Jag tränar själv på gym och oavsett om man är överviktig eller ej så spelar det väl ingen roll? Om vi säger att Blondinbella hade vägt 80kg, hade du då också tyckt att det va dåligt att hon sprang på gym och skrev om det?
  Nä du, där har du nog lite fel.¨
  /Sandra

 • 71. C  |  augusti 25, 2008 kl. 6:22 e m

  Fan vad tragisk du är som orkar sitta och jämföra två olika personer som har helt olika förutsättningar, vars liv inte ens nästan ser likadana ut.

  Skulle skämmas om jag vore du. Jag hoppas du blir antastad, så får du se hur kul det är när människor tror att man ljuger.

  PUSS OCH KRAM!

 • 72. Sandra  |  augusti 25, 2008 kl. 8:01 e m

  Det är nästan så att jag hoppas att du blir utsatt för övergrepp!! Skaffa dig ett liv istället! Du är ju för f*n helt otrolig! Låt Blondinbella va! Du är bara så fruktansvärt avundsjuk!!

 • 73. Linnea  |  augusti 30, 2008 kl. 9:18 e m

  ”Medan Kissie verkligen bjuder på sig själv när hon avsiktligt översminkar sig, gör grimaser eller någon akrobatisk kroppsställning”

  så du menar alltså att det är att bjuda på sig när man avsiktligt översminkar sig. NEJ, bara fult!!

  både blondinbella och kissie är ytliga och bitchiga…

  HADE!

 • 74. mimo  |  augusti 30, 2008 kl. 11:08 e m

  är bara tvungen att kommentera, GUUUD VAD ONÖDIG DU VAR! Liksom vad vinner du på det här inlägget, är sanningen bakom ditt inlägg att du är avis på bella eller? Vad har du med hennes liv att göra, tycker du inte om henne och hennes blogg, så läser du inte den, punkt slut liksom.. Och det där med övergreppet, vem skulle hitta på sånt, de ju inget bra direkt,

  Kissie är en fjortis, det ser man direkt, att posera sådär kallas inte att bjuda på sig själv.. Hennes smink är skit fult, missbrukare av bronser, inte i närheten av fint.
  Bella vet hur hon sminkar sig, och hon ser bra ut, på bild så som i verkligheten, att hon försöker dölja sin tansställning är helt ok, jag har själv det nu, och det är inte så behagligt att smila på bilder med den.

  och ännu en gång, kissie är hur ful som helst, hon är en wannabebrat, misslyckad sådan, och hennes smink, gaaaah! FULT FULT FULT!

 • 75. Stefan  |  augusti 30, 2008 kl. 11:42 e m

  Blondinbella är en dålig förebild för tjejer. 😛
  men det är väl dem flesta host skit modé host bloggar..

 • 76. Joy  |  augusti 31, 2008 kl. 12:17 e m

  jag tycker att det är synd att du inte tar åt dig mer av all kritik, det skulle du verkligen behöva för du har gått över gränsen. Men, jag antar att det inte ens är någon idé att lägga ner energi och berätta för dig hur jävla respektlös du är.

 • 77. Åsa  |  september 8, 2008 kl. 12:16 f m

  Det komiska i detta är att de enda som håller med dig är så pass unga att de inte kan skriva korrekt eller uttrycka sig utan en massa stavfel, varför det? Jo för att vi andra som har en viss mognad kan se att ditt nonsens till skitsnack inte gör någon nytta alls utan bara visar hur sjukligt respektlös du är bakom din dataskärm, vi VET att skulle du stå öga mot öga mot t.ex. BlondinBella så skulle du inte ha så speciellt mycket att uttrycka dig om.. Du har inte ens kommit hälften så långt som henne, jag är inget direkt fan av henne men jag säger nog det att du verkar vara avundsjuk på henne så det står härligt till. Men lilla gumman, stäng ner bloggen och skriva dina dumdristiga åsikter i en privat dagbok.

 • 78. Johanna  |  september 27, 2008 kl. 11:51 e m

  Ursäkta mig men jag förstår inte att du har mage att yttra dig över vissa saker du har noll koll på! Hur kan du med sådan säkerhet spy ut något så vidrigt som att Isabellas övergrepp var ett pr-trick? Du, som förmodligen har skepnaden av en kvinna skändar här med den kvinnliga mänskligheten med anklagningar som är så stora att jag inte äns fattar hur du kunnat skapa dem! Jag skäms över dig, blir bestört helt enkelt. Men mest av allt förbannad! Vi kvinnor har nog med problem att bli betrodd i dessa situationer men att vi, som borde stå varandra om ryggen slänger ut varandra som fähundar bara för att få fler bloggläsare, det är så snuskigt att jag hoppas du får tugga dina ord inte bara två gånger!

  Väx upp och lär dig förstå innebörden av ord!! Gud vad jag hoppas att du inte är av det kvinnliga könet för du skämmer ut oss alle sammans!

 • 79. Siri  |  oktober 12, 2008 kl. 8:01 e m

  Varför denna besatthet av Blondinbella?

  Visst, jag är väl inget bigfan av henne direkt men att anklaga henne att ljuga om ett övergrepp är ju bisarrt. Det där var något du slängde ur dig för att få mer bloggläsare, och hey.. det funkade ju. Tänk om du skulle bli antastad och ingen skulle tro på dig. Jävligt kul?

  Kvinnor ska hålla ihop och inte smutskasta varandra.
  Lägg ner nu tjejen.

 • 80. felicia  |  november 28, 2008 kl. 5:32 e m

  men shit, alla blundar ju för sanningen, ni alla blir så upprörda när natasha skriver vad hon tycker om blondinbella och kissie, ni skriver att hon är patetisk som tycker ”bättre” om kissie än BB, men det är ju bara för att ni inte tycker likadant eller hur? påstår inte att man inte får skriva vad man tycker, men ni får det ju att låta som något hemskt när natasha gör det?! angående övergreppet på BB, kan inte riktigt förstå hur ni kan ta det så på allvar?, kanske det har hänt er elr inte vet jag, men att skriva om det i sin egna blogg, som har väldigt många läser, när folk över hela världen kan läsa om det, det är väl liiite på gränsen till komiskt?
  ni tycker inte natasha har rätt att ha ”fördomar” om blondinbella och gud vet vem, men vad gör ni själva då? ni skriver att natasha är såå hemsk och att nej ”kissie är ju dum i huvet, och du är lika dum som henne”, men herregud männsikor? ni känner inte kissie, och inte natasha heller (det gör inte jag heller ), så eftersom att det är så jävla vidrigt att skriva så dumma saker om folk man inte ens känner, lägg ner att göra det själva då?
  och nu vill jag inte att ni ska tro att jag egentligen ens försvarar natasha liiite, för ”min fördom” (a) är att natasha är en liten anonym 14åring som inte vågar stå för vad hon säger (vilket kissie och BB GÖR..) men visst, man kan se det från andra vinklar och tycka helt olika om den grejen.
  Jag tror jag har fått fram vad jag vill säga 🙂 nu fattas det bara att människor ska börja förstå.., det finns inga jäävla änglar och ni tror att ni inte har fördomar alls mot folk ni inte känner, men shit inse sanningen? det har ni..

 • 81. nelly7y  |  november 28, 2008 kl. 6:02 e m

  det är bara för alla att lägga ner, shit asså. Ni blir så upprörda över att folket inte tycker som ni, vet ni vad jag tycker ni ska göra då? Sluuuta läs bloggar, för att skriva en blogg går väl till största delen ut på att skriva vad man tycker, och kommentarerna folk skriver verkar gå ut på att försöka vinna .. Man försöker få läsare (natasha t ex) att ändra åsikt till deras egna, och vet ni vad? Ingen kommer nåågonsin vinna, inte ens jag som skriver det här, för det började med att N skrev vad hon tyckte i inlägget, ni alla skriver emot, folk skriver emot dom kommentarerna, och ni förstår hur det fortsätter.. Shit egentligen är det onödigt för mig oxå att skriva den här kommentaren, men jag vill väl få fram vad jag tycker, ironiskt va? haha jag försöker få er att tycka som jag, och det jag tycker är att ni ska sluta försöka få folk med på er sida genom att tycka..

  det här är ett ex på vad jag menar.. fattar ni? fast jag va smart nog att inse att jag vad dum :S haha

 • 82. Thirteen96  |  juni 20, 2009 kl. 5:26 e m

  Jag tycker inte om vare sig ”Blondinbella” eller ”Kissie”.
  Om Blondinbellas påstådda övergrepp verkligen har hänt, tycker jag sjukt synd om henne, om det inte hänt inte tycker jag hon är en mediakåt liten brat. Och Kissie? Jag har aldrig och kommer aldrig läsa hennes blogg. Peace ooout!

  PS: What’s up med alla inlägg om Blondinbella? Kåt på henne eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Senaste kommentarer

The Chosen One om Bloggdjungel
The Chosen One om Bloggdjungel
The Chosen One om Bloggdjungel
Penelope96 om Indoktrinering – när bli…
..... om Individens frihet…

%d bloggare gillar detta: