Blondinbellas tragiska pappa

juli 29, 2008 at 10:05 f m 53 kommentarer

Idag har Lisa Bjurwald skrivit en artikel om Blondinbellas ”överfall” och riktar in sig på den kritik Blondinbella fått från övriga bloggare angående detta. Citat ur artikeln.

Naiva kommentarer om hur man inte släpper iväg ’barn’ utomlands är som hämtade från 1950-talet.”

”Tillsammans med de klassiska ifrågasättandena (’det verkar lite skumt att hon blödde’)”

Jag antar att Lisa delvis (eller mestadels?) syftar på mig när jag läser dessa citat. Men det handlar inte om att inte släppa iväg barn, utan att man inte släpper iväg oansvariga barn.

Och jag står för den åsikten. Man släpper inte iväg ett minderårigt barn som är en fyllkaja utan dess like. Det hade varit en enorm skillnad om Blondinbella hade bevisat att hon kan skärpa sig, dricka måttligt och inte bete sig som en komplett idiot. Då skulle hennes föräldrar ha en anledning att lita på henne, men det har dom inte – och det vet dom om lika mycket som vi.

Jag skulle vilja höra Per Rydberg säga ”Min dotter kan behärska sig när hon dricker. Hon kan dricka måttligt så hon fortfarande har förståndet i behåll. Hon blir aldrig sådär full att hon varken kan tänka eller stå på benen”

Han hade blivit så himla skrattad åt – och det vet han, för både Per Rydberg och vi andra är medvetna om att sanningen i detta fall är så uppenbar så allt annat är skrattretande. Han vet att han inte har någonting till försvar när det kommer till hans nedsupna tonårsdotter så han väljer att tiga ihjäl hela debatten om hans inkompetens som förälder.

Så ja, Lisa Bjurwald, nog har den där lilla fyllkajan till bloggerska ett par riktigt värdelösa ”föräldrar” (för vi får ju inte glömma Blondinmamma).

(Per Rydberg, Blondinbellas pappa)

Jag börjar förstå ifrån vem Blondinbella har fått sina alkhoholvanor ifrån…

——————————————————————-

Och en till grej. Jag och Susanne står och väntar på bussen i stan när hennes bror springer fram till oss med en cigg hängandes i mungipan och babblar på om en konsert som vi ”bara måste hänga med på” (hans plan är att vi ska lyfta upp honom så han får crowdsurfa) och Susanne säger ”Lätta på en cancerpinne”.

Jag vet att det låter hemskt men jag bryr mig faktiskt inte sådär överdrivet mycket om Ragnar 45 år står och röker sig till döds med någon kollega, även om det är synd att folk röker. Men när Susanne gör det blir jag besviken. Jag är inte den sortens människa som klankar ner på rökare – vuxna människor ska få röka utan jag står med en högtalare vid deras öra och skriker ”nu förlorar du 5 minuter av ditt liv!”.

Men Susanne är för bra för rökning. Hon är den smartaste människan jag känner, bäst i klassen, skriver som en gud… hon är min idol. Dessutom är hon 14 år som jag. Men jag ger henne bara en butter min och på det svarar min vackra ängel att hon bara rökt 3 gånger och inte tänker bli någon rökare. Ja, det är ju så det brukar låta. Snälla Sussi sluta rök (jag vet att du hatar när jag kallar dig Sussie men det är lite av poängen nu faktiskt).

Over and out!
/Natascha

Annonser

Entry filed under: Bloggrelaterat, Media, Politik/samhälle.

Mallighet och favoritbögar. 11 000 besökare och FSB

53 kommentarer Add your own

 • 1. Julia  |  juli 29, 2008 kl. 10:07 f m

  Hej!
  Bloggträffens datum och liknande är bestämt!
  Du kan läsa mer info här:
  http://jsomijulia.blogg.se/2008/july/inbjudan-till-bloggtraffen-ar-har.html

  Hoppas datumet passade och att du vill komma!
  Mvh Julia

 • 2. bella  |  juli 29, 2008 kl. 10:23 f m

  Tycker att du skriver intressant. Det där om att du börjar ”förstå ifrån vem Blondinbella har fått sina alkhoholvanor ifrån” tycker jag dock var lite onödigt.

 • 3. yassi  |  juli 29, 2008 kl. 10:27 f m

  Läs om min blogg, flytt till Dubai! Häng på http://yasmine83.blogg.se

 • 4. Josefin  |  juli 29, 2008 kl. 10:28 f m

  Men snälla lilla du, vad vet du om det där egentligen? Visste inte du att man kan bli våldtagen även om man inte druckit något? Sitter du där och tänker: men jag dricker ju inte så jag kan vara helt lugn!
  Den här skiten du skrivit är ju så patetiskt jävla långsökt så det finns inte. Och vad vet du om Blondinbellas sk alkoholproblem? Hon kanske i själva verket är riktigt ansvarig när det gäller sådant, vet när hennes gräns går osv. Skriv inte som saker du inte begriper eller vet något om. Och den där bilden du lagt ut på hennes pappa. Med din lilla kommentar under. Vad vill du säga med det??? Att Per Rydberg är alkoholist? Att han är en s.k ”fyllkaja” för att han tar ett glas med sina kollegor/vänner? Har du aldrig hört talas om människor som dricker för nöjets skull?? Vänta bara tills du blir äldre, då kommer du också sitta där och klunka i dig massa sprit.
  Fattar inte ens varför jag slösar min tid på det här, men alltiallo fjortisar dom du går mig verkligen på nerverna.

 • 5. Maria  |  juli 29, 2008 kl. 11:01 f m

  http://mariapettersson.blogg.se/2008/july/tavling-5.html#comment

  Tävling med Jätte lätta regler, pågår bara t.o.m 31 juli, 10 stycken vinner och jätte lågt deltagarantal! 🙂 Missa inte!

 • 6. Maria  |  juli 29, 2008 kl. 12:00 e m

  Du kan ju inte vara något annat än en avundsjuk kommunist eller miljöpartist. Det finns inga andra som gnäller så mycket som de…..På allt och alla bara för de har inte uppnått något själva i livet med sina jävla moralkakor….
  Du är säkert en bitter fitta ut i fingerspetsarna, bara för att du har inte gjort något själv….Jag vet vad jag pratar om för jag är mycket smartare än du det kan jag lova…..de få hjärnceller du har kvar de sitter nog på ¨kanten, och hoppar så snart de kan

 • 7. Emil  |  juli 29, 2008 kl. 12:05 e m

  Jag kan gå med på att folk länkar till sina bloggar om de skriver något som angår inlägget du skrivit. Men dessa länkar som idioterna Maria, Yassi och Julia gör är bara pinsamma.

  Fortsätt skriv som du gör, njuter när du dissar Blondinbella. Det jag stör mig mest på är att hon är 17 och kommer in på de flesta pubarna pga att hon är känd. För snygg är hon ju inte.

 • 8. Dixi  |  juli 29, 2008 kl. 12:07 e m

  Om hon bara visste hur jävla svårt det är att sluta när man väl börjat! Jag började vid 14 års ålder om ca 2 månader är jag 18 och kan köpa ut egna cigg, pengarna försvinner snabbare än va man tror!

 • 9. Auau  |  juli 29, 2008 kl. 12:18 e m

  Du skriver väldigt bra. Det vill säga du är väldigt välformulerad för en som är 14.
  Men någonstans undrar jag varför du tjatar så om blondinbellas hemska upplevelse? Sann eller inte. Visste du att en historia som ändrar på sig när den berättas flera gånger är sannolikt den sanna historien eftersom som hjärnan är oförmögen att komma ihåg en händelse exakt under en (inte alls så speciellt) lång tid. Dvs ett av dom vanligaste tecken på att någon ljuger är att historien är sig exakt lik.
  Jag vet inte riktigt vad jag ville säga, men håller med övriga, kommentaren om hennes pappa och alkoholen var onödig.

 • 10. Ajlin  |  juli 29, 2008 kl. 1:21 e m

  Du har en bild på en vuxen människa med ett glas champagne i handen. Hur i hela fridens namn har du mage att skriva något som ”Jag börjar förstå ifrån vem Blondinbella har fått sina alkhoholvanor ifrån…”? Dina egna föräldrar, var ha de för förhållande till alkohol skulle jag vilja veta? Helnykterister eller tar de ett glas vin eller en öl till maten ibland? Eller kanske ett glas champagne?

 • 11. xena  |  juli 29, 2008 kl. 1:34 e m

  Shiit, vilken magisk 14åring!
  stöttar dig till max. / 21åring

 • 12. ida  |  juli 29, 2008 kl. 2:26 e m

  hur kan du vara så säker på att de är påhitt allt ihop.
  var du där?

  läs min åsikt på min blogg

  e dina föräldrar nykterister, jag menar de är inget konstigt med en vuxen som dricker ett glas champagne?

 • 13. jessie  |  juli 29, 2008 kl. 2:44 e m

  asså är du helt väck lr?!?.. jag blir så irriterad på såna människor so spelar mogen när de inte är det… vet du i huvudtaget tag om vad du pratar om. vadå oansvarig dotter, om blondinbella var oansvarig så skulle hon inte kunna ha 2 st EGET FÖRETAG eller har jag fel. och att henne´s sex övergrepp är påhitt,har du några hjärnceller kvar eller?…. asså snälla sluta slösa på energi på blondinbellas liv.

 • 14. DU ÄR PATETISK  |  juli 29, 2008 kl. 2:51 e m

  orka att du bryr dig så mycket. jag gillar inte bb men du är ju värre. du skriver flera inlägg om henne plus att du bara ger henne mer läsare = mer pengar.

 • 15. Hej  |  juli 29, 2008 kl. 3:04 e m

  Oj,hard words av alla. Men Natascha. Jag gillade din blogg tills du tar till en stark overdrift.

  ‘Jag börjar förstå ifrån vem Blondinbella har fått sina alkhoholvanor ifrån..’Det var juh faktist att ta till en stark overdrift!

  Har du ngnsin sett hennes foraldrar vara fulla mannsikor,e dem kända for att dricka lr!? En vuxen mannsika har all rätt att ta ett glas,fira ngt,eller liknande.

  OM du gillar att dricka,betyder det att dina foraldrar inte får ta ett glas vin/champagne/öl,för att folk kommer tycka att du får vanorna från dem?

  Men lägg av Natascha! Jag trodde du var en tjej som skapade en blogg for att skingra tankar,skriva åsikter.Ja,jag sa det : åsikter.

  Men du behover inte skriva och klanka ner på Isabellas foraldrar!

  Jag blir arg.Skulle inte vilja att ngn snackar om mina foraldrar,herregud! Och du vet inte vem dem e som personer! Och du e 14 år,ganska smart.Men spela inte intelligentare än vad du är!

  Mitt brev blir bara argare,so jag slutar snart.

  Men tänk efter lite,ett tag,om vad du skriver,och om vem.Och tänk dig vara i Blondinens sits,vad skulle du säga ngn skrev so om din pappa.Eller mamma?

  Jag gillar inte BlondinBella,inget fan här inte.

  Men bara skärpning.

  Ha respekt,och BlondinBella kan ta hand om sig själv,hon e äldre än dig.
  Och hon vet mer (eller mindre) vad hon gor.Du behover inte säga till andra dina tankar.Eller jo,men inte when dt borjar go over gränsen.Som det nu gjort.

  Ja,nu slutar jag. Men tänk lite Natascha!

  Trevlig fortsatt dag.

  Suun

 • 16. Ida  |  juli 29, 2008 kl. 3:24 e m

  Jag sitter här och läser din blogg varje dag, vet inte varför jag gör det för jag blir lika förbannad varje gång du har skrivit ett nytt inlägg. Du vet om att du sitter och anklagar folk för saker du inte har någon aning om när du skriver som du gör va?

  De människor som aldrig någonsin har tagit ett glas vin eller en öl till maten är lätträknade vill jag lova. Och jag håller med folk i föregående inlägg om att chansen faktiskt är lika stor att man blir våldtagen utan alkohol i kroppen. Och jag tror faktiskt att BlondinBella tänker för mycket på sitt rykte för att kunna ljuga ihop en sån sak.

  För fan tjejen, sluta låta som en moral-tant och släpp loss!

 • 17. maria  |  juli 29, 2008 kl. 3:26 e m

  har du verkligen inget bättre för dig än att skriva om blondinbella ?

  det finns bättre saker att göra som fjortonåring på sommaren, jag lovar, för jag är det själv .

 • 18. Sandra  |  juli 29, 2008 kl. 3:27 e m

  Är det inte ´LITE fegt att vara anonym och hoppa på andra människor på det viset som du gör?! Du har ju inte en aning om vad som hände i Italien och om Bellas story är sann eller inte. Kom med riktiga bevis innan du uttalar dig anonymt..

 • 19. Emily  |  juli 29, 2008 kl. 6:29 e m

  Det du säger är sant, förstår att du får mycket kritik men stå på dig. Hennes föräldrar är idioter som släpper iväg den där tjejen på en utlandsresa till ett främmande land. Jag har åkt själv med min kille till både Thailand och Malta, 2 länder varken jag eller mina föräldrar besökt. De släpper iväg mig för att jag inte dricker, röker, festar och bla bla bla. Men att släppa iväg Blondinbella, en blond tjej som super och klär sig som ett sexobjekt. Man vill påstå att Bella/hennes föräldrar får skylla sig själv.

 • 20. D  |  juli 29, 2008 kl. 7:16 e m

  Särskrivande Blondinbellafans till attack! Till Jessie: Av ditt svar att döma så verkar det som att dina hjärnceller dunstat. Kanske beror det på värmeböljan i landet?
  En ispåse på huvudet är att rekommendera.

 • 21. Benny  |  juli 29, 2008 kl. 8:08 e m

  Jag gillar din energi i dina kommentarer. Du har helt rätt och har genomskådat farsen Blondinbella. Tyvärr blir det bara mer och mer sånt här framöver. De senaste 20 åren har jordens befolkning ökat med 1 miljard individer och ungefär en av tietusen är en Blondinbella vilket gör att det finns gott om såna framöver jorden runt. Snart har alla en blogg också. Då är det dags att stänga av datorn, säga tack och godnatt och blåsa ur hjärnan.

 • 22. carro  |  juli 29, 2008 kl. 8:24 e m

  SKIT bra blogg! och jätte bra skrivet om blondinbellas ”övergrepp” fy fan den männsikan är så jävla patetisk att man vill spy…
  hennes blogg suger dessutom..fatta tjejen tjänar 5 miljoner per år! helt sjuk..på en jävla skit blogg…

  ful är hon oxå…

 • 23. UllaBulla  |  juli 29, 2008 kl. 8:36 e m

  Men fattar ni inte!
  Det där med farsan var ett skämt. Ta det inte bokstavligt, skaffa lite humor. Jag förstod iallafall.

 • 24. sofie  |  juli 29, 2008 kl. 9:19 e m

  alltså kom med något eget!

 • 25. who  |  juli 29, 2008 kl. 9:43 e m

  Hej moralpredikare.

  Jag vill veta mer om hur perfekt du är och hur perfekt ansvarig du är i alla lägen. Förresten: man ska inte ens BEHÖVA vara perfekt ansvarig i ALLA lägen. Två fingrar uppstoppade ska man inte få OAVSETT. OAVSETT OM MAN LIGGER AVSMULLEN I SINA EGNA SPYOR FÖR FAN!

 • 26. Natti  |  juli 29, 2008 kl. 9:45 e m

  Vad patetisk du är! Så jävla stolt att du har 11000 besökare. På någon annans bekostnad, ja. Det som hände Blondibella är inte OK, vare sig hon var full lr inte. Men du kanske tycker att hon fick ”skylla sig själv” för det som hände, pga att hon inte kan hantera spriten? Väx upp din fjant. Du skulle inte ens ha 50 besökare om du inte skrev skit om BB.

 • 27. malin  |  juli 29, 2008 kl. 11:48 e m

  Ehm undrar bara om du känner blondinbella med tanke på att du verkar veta allt om hennes alkoholvanor osv? att du skriver som du gör bevisar bara vilken omogen fjortis du är. du kankse skulle tycka det var kul att få två fingrar uppkörda när du är utomlands av killar du inte känner?! och vad fan vet du om blondinbella är oansvarig eller inte? men allt det här ganska handlar om avundsjuka hon har ju kommit så pass mycket längre i livet än vad du någonsin kommer göra..

 • 28. anna  |  juli 30, 2008 kl. 12:39 f m

  shena. alltså, i get your point. jag gillar inte heller bb så där värst mycket. men du är fjorton år och har mkt att lära. nu låter jag som en gammal tant men när jag var fjorton så var jag ganska snabb på att tycka om saker och ting jag egentligen inte visste så mkt om.

  och när det kommer till alkoholvanor.. alltså, att bli för full hör till ungdomen. dina föräldrar var förmodligen också ute och drack lite för mkt i sjuttonårsåldern. det är ganska naturligt. kanske inte nu när du är fjorton men när du blir sexton – sjutton kommer du märka att det är jävligt roligt att vara ute och dricka och förmodligen också hamna i knepiga situationer. förhoppningsvis inget sexöverfall men förmodligen säger du något dumt eller gör bort dig; och det är inget fel med det! alla gör misstag och sen så mognar man.

  min poäng är att, visst att hon kanske överdrev sitt ”sexöverfall”, vafan vet jag, men på dig låter det som att du föraktar henne pga att hon var full just när det hände, om det hände. vad spelar det för roll? låt flickan leva lite. hon fyller ju arton i år, det är ju inte så att hon är tolv och är ute och blir dyngis.

  det känns som att diskussionen börjar lutas in på att hon dricker mycket snarare än om att hon ljög om sitt överfall.

  jag är 20 btw och kommer ihåg när jag var fjorton och tyckte det var patetiskt att bli packad.. jag var en liten moralkärring. men nu tycker jag annorlunda, jag har blivit lite äldre helt enkelt. det är väl illa när folk blir packade på hembränt i parken (det är ju inte ens kul) men att dricka vin på krogen är väl ingen dödssynd?

  tackohej

 • 29. stOl  |  juli 30, 2008 kl. 7:13 f m

  asså ni jävlar som skriver så taskiga komenarer! orka bry sig, om ni tycker tjejen skriver fula saker gå bara ifrån den är sidan istället för att sitta och skriva så jävligt taskiga saker som man blir sårad av!

 • 30. Å  |  juli 30, 2008 kl. 9:03 f m

  Har inte läst din blogg innan och tänker nog inte göra det mer heller. Löjligt påhopp det här med var Blondinbellas alkoholvanor kommer ifrån. Hon kan supa precis hur mycket hon vill, ha på sig vilka kläder hon vill, gå naken om hon vill, hon kan ha pippat med 1000 killar. Det spelar ingen roll. Ingen och jag säger INGEN har rätt att utsätta henne för det hon har råkat ut för. Vem tror killen att han är som tycker det ok att röra vid henne. Det är honom det är fel på. Inte henne. Det är ingen som ifrågasätter varför killar som gör såna här grejor tycker att det är OK. Vad ger dem rätt att ta på min kropp utan min tillåtelse. Sveriges kvinnliga befolkning går runt och är rädda för att bli våldtagna när som helst. Det är min värst mardröm. Varför ska jag behöva gå runt och vara rädd jämt? Varför ska inte jag kunna gå hem en kväll ensam utan att något händer? Varför ska jag begränsa mig hela tiden för att sådan som du inte ska kunna säga att, jamen du får skylla dig själv för du drack sprit eller du gick hem ensam eller du hade kort kjol på dig. Jag ska kunna göra alla de grejorna utan att något händer!! Och utan fördömande från någon!

 • 31. LInnea  |  juli 30, 2008 kl. 9:15 f m

  Du som är 14 år utan erfarenheter och vett i skallen har absolut ingen rätt att klanka ner på två vuxna människor och hur de uppfostrar sin dotter, som för övrigt är äldre än dig. Hur kan du ens med att säga att de är dåliga föräldrar? På vilket sätt då? Att de släppte iväg henne utomlands? Hon får bestämma själv vad hon vill göra och tro mig, det kommer en dag då du också vill åka utomlands med dina kompisar. Men om du inte skulle bli överfallen, då är det inget fel på dina föräldrar som släppte iväg dig? för att du kan ta hand om dig själv? BB hade bara otur, och hennes föräldrar kan man inte heller skylla på saken för. Innan du drar igång sånna här skitsaker får du allt ha lite mer vett i skallen än nu. Fjortisjävel.

 • 32. Davmeister  |  juli 30, 2008 kl. 11:24 f m

  Du är 14 år och jag tycker du borde försöka hitta något du tycker är roligt, istället för att spendera tid till att bara försöka håna andra.
  Har inte läst blondinbellas blogg och har absolut ingen koll på henne, men jag tycker du borde sluta bry dig så jävla mycket om va andra gör och specielt när du fan inte har nån koll genom rykten på internet.

  Du verkar rätt deprimerad och hatisk och borde fan försöka hitta nåt bättre att göra
  Lycka till och jag hoppas att du vaknar snart !

  I’m out peace !

 • 33. Sabina  |  juli 30, 2008 kl. 1:15 e m

  14 år gammal och tror du vet allt alla redan? Det kvittar om blondinbella var full eller inte, klädde sig i kort kort kjol eller inte. INGEN ska utsättas för övergrepp. Jag tycker du ska ta och tänka över vad du egentligen sitter och skriver. Du borde nog gå och prata ut med någon för du skriver aggresivt och hatiskt. Blondinbella är 17 år, alltså snart vuxen. Och i den åldern så vill du också åka utomlands med dina vänner och jag kan sätta pengar på att du kommer dricka sprit då om du inte redan gör det. Klanka inte ner på blondinbella och hennes föräldrar, det har du ingen rätt till. Tror du bara är avundsjuk för att hon är framgångsrik och tjänar massvis med pengar på sin blogg och att du inte gör det. Skriv om något vettigt istället för att klanka ner på andra. dina föräldrar borde nog ta ett snack med dig.

 • 34. Sarah  |  juli 30, 2008 kl. 1:45 e m

  Jag tror faktiskt inte du själv har så många hjärnceller där uppe. Du sitter och blir glad över att du har 11 000 unika besökare, på bekostnad av BB. Om det nu skulle visa sig att överfallet var på riktigt och inte påhittat som du säger, vad säger du då? OAVSÄTT om det är så eller inte, så är det hon gör bra. Hon får folk att få upp ögonen för faror och vad som händer i samhället och får kanske flera offer som inte skulle ha anmält annars att anmäla? Ärligt så förstår jag inte vad ditt problem är, har du träffat BB ute någon gång när hon är påverkad, eller vad baserar du dina slutsater ifrån?

  Om du tar dig en titt på dagens samhälle så ser du att det är väldigt mycket ungdomar som dricker, i BB’s ålder, jag tror inte alla de kommer att sluta som alkoholister som du verkar tro. Jag tror att BB har både en och annan hjärncell än vad du har, troligtvis också ett bättre omdöme som inte dömmer någon annan som hon inte har träffat. Dina 15 minuter i rampljuset är snart över hjärtat.

 • 35. Natasha  |  juli 30, 2008 kl. 2:37 e m

  Förlåt men du tjänar pengar på att skriva om blondinbella är inte det lite patetiskt?! Du trackar ner på någon på ett sådant sätt att jag blir förbannad, du har ingen riktig fakta kring det du skriver!
  Tänk om du va i hennes sits och någon skrev om dig?! Hur kul hade du tyckt att det var?!
  Ne din blogg borde läggas ner för dina personangrepp är riktigt elaka och onödiga!

  ”Over and out!”
  Natasha!

  http://natasha4ever.blogg.se

 • 36. Jossan  |  juli 30, 2008 kl. 4:10 e m

  Shit, en mer fördomsfull människa än du får man leta efter. Grejen är att du inte har någon aning om hur mkt BB dricker. Du är fjorton, visst jag dömde folk jävligt mkt då också. Men det är så himla onödigt, om BB blev utsatt för ett övergrepp så är det riktigt hemskt. Sådana som du gör saken värre.

  Tänk om du hade varit med om samma sak och ingen trodde på dig eller sa att det var ditt fel, eller dina föräldrars för den saken. Hur fan kan du klaga på hennes föräldrar? Det är väldigt många som släpper iväg sina barn på sådant och vet att de kommer supa varje kväll.

  Nej, jag tkr att du verkar som en otroligt bitchig och omogen människa. Men du är ju trots allt bara 14.

 • 37. UllaBulla  |  juli 30, 2008 kl. 6:51 e m

  Varför tror ni advokaten frågar den våldtagna kvinnan vad hon hade på sig, hur full hon var, om hon var där själv, om hon gjorde en spontan strippning, gick frivilligt in i ett rum med killen etc. Ingen av dem här sakerna sätter en tjej i trubbel var för sig, men lägger man ihop allt höjer man risken rejält. Som kille kan det vara svårt att tolka signalerna.
  Som tjej är det bra att ha vett i skallen.

  /Juridikstuderande kvinna på SU

 • 38. Jasmine  |  juli 31, 2008 kl. 9:19 f m

  Det brukar ta ca 20-30 gånger innan man tycker rökning är gott. Och det gör man när man lärt sig dra halsbloss vilket jag tvekar på att din kompis gör efter tre ggr. Jag har själv rökt sedan jag var 13 år, är 18 nu. Säg till din kompis på skarpen att hon ska sluta innan hon väl börjar på riktigt för det är så sjukt dyrt att röka och det är fruktansvärt svårt att sluta!

 • 39. Tina  |  juli 31, 2008 kl. 11:13 f m

  men du tjejen. Du är äckligt duktig på att skriva, så varför i helvete använder du dig inte av din talang till annat än patetiskt skitsnack om tex. blondinbella. För så jävla intressant är hon inte.

 • 40. Malin  |  juli 31, 2008 kl. 12:01 e m

  Du skriver fruktansvärt bra & jag måste bara fråga, är du verkligen BARA 14ÅR? det är sjukt, det märks absolut inte när du skriver! Du ska ha credit.

 • 41. Hanna  |  juli 31, 2008 kl. 4:39 e m

  Asså du måste ju fan skämta ! Visst att du inte tycker om BB men varför i helvete skulle de som hände henne vara hennes fel? Hon måste väl få ha på sig va fan hon vill? Det finns väl ingen som ska få komma och ta på henne ändå, inte änns om hon har druckit några glas.
  Och varför skulle inte en 17 åring få åka utomland och festa med sina kompisar ? Det är inte ovanligt, men du är ju tydligen inte äldre än 14 så va vet du. Du har väl precis slutat gå på discon.
  Och allt det där om hennes föräldrars alkohol vanor e ju bara skit snack. Dina föräldrar dricker aldrig alkohol. Eller ? Och att lägga upp en bild på hennes pappa, väx upp . Du är patetiskt !

 • 42. Ida  |  juli 31, 2008 kl. 8:38 e m

  Förstår inte varför folk orkar ödsla energi på att spekulera en massa. Den enda som säkert vet om ”sexövergreppet” hände på riktigt är ju Isabella själv. Punkt.

 • 43. Johannes  |  juli 31, 2008 kl. 11:42 e m

  Hej!
  Jag måste bara säga att du är störtskön! Fortsätt hoppa på den där jävla BB, det är så uppenbart att detta enbart var ännu ett trick för att få åt sig än mer publicitet.
  Att BB säger att hon tror att hon kan vara en förebild för unga tjejer får mig att vilja DÖÖÖÖ! HON, hon är den sista typen av tjej jag vill att småtjejer ska ha som förebild. Du ger intryck av att kunna vara en bra förebild!
  Fortsätt skriva och påverka! Vi behöver fler unga tjejer som dig.

  Ha det!

 • 44. =))  |  augusti 1, 2008 kl. 9:33 f m

  DU är så jävla grym!!! Älskar dina åsikter! Fortsätt!!!!! =))

 • 45. Lisa  |  augusti 1, 2008 kl. 11:25 f m

  Du är helt uppenbart ute efter att provocera, och det är det som är så jävla fult av dig. Du har dessutom lyckats ganska bra, och i mina ögon även kränkt en person extremt mkt. Är du nöjd, och kan gå och dränka dig med gott samvete?

 • 46. Maria  |  augusti 2, 2008 kl. 3:36 e m

  Fyfan, det är ju nästan så man sitter o hoppas på att du själv blir våldtagen en vacker dag . Du sitter ju o skriver som en våldtäktsman, man får skylla sig själv om man är jävligt full o lättklädd .. Måste vara ett jävligt kul o innehållsrikt liv du lever, det enda du har som intresse verkar vara att provocera folk .. Vad sägs som att gå utanför dörren o se om du kan skaffa några polare att umgås med kanske ? Men du har väl för lite bakom pannbenet för att någon ska vilja umgås med dig .. Internetslampa .

 • 47. blablabla  |  augusti 2, 2008 kl. 4:16 e m

  asssså du e så jävla patetisk asssså hur kand u ens må bra av att skriva så dumma saker om en annans familj oh om hur dåliga bellas föräldrar e men försökk sj bli förälder till en ung framgånsrik tänårig som du säger så försöker bella tjäna pengar på ett falkt övegräpp assssssssså dööööö så kommer du och försöker tjäna pengar på dina dumma åsikter och försöker marknadsföra dej i bellas komentarer den ända som e falsk här e ju DU att du kan va så jävla omogen och patetisk assså sä jävla sämst e du hoppas de kommer gå sämre för dej och din äckliga blogg patetiska jävel

 • 48. Bitterfittan  |  augusti 3, 2008 kl. 2:48 f m

  Hej!
  Va duktig du är på att skriva och uttrycka dig. Jag har länge bittrat över din generation som skall komma att rösta i framtiden men du ger mig hopp! Så ung som du är och så mycket perspektiv på livet. Om du behöver bloggmaterial någon gång ska du kolla vad vi skriver om, men om du vill behålla din positivism så kanske inte ändå. Men jag brukar säga att jag är inte pessimist jag är realist. Och bitter. Väldigt bitter! =)

 • 49. Amanda  |  augusti 3, 2008 kl. 10:49 e m

  du är så patetisk att jag vill spy. jag älskar inte BB snarare tvärtom men som du skriver så tycker jag fan synd om människan. Och om inte påtal om dig!

 • 50. Tilda  |  augusti 11, 2008 kl. 12:24 e m

  Men snälla nån! Tror ni att Blondinbella får mer läsare för att hon skriver ngt sådant! Jag tror inte det!
  Hade du hade varit sveriges största bloggare och råka ut för ett övergrepp och skriver det i din blogg, blir du väll inte så glad om någon skriver: du ljuger!!

 • 51. emilia  |  augusti 12, 2008 kl. 4:31 e m

  jag måste bara fråga. hur gammal är du? 🙂

 • 52. elfridamaria  |  augusti 16, 2008 kl. 8:17 e m

  Du verkar deprimerad.

 • 53. Frida  |  augusti 17, 2008 kl. 8:44 e m

  Lilla gumman. Fortsätt ha åsikter om Blondinbella, men för allt i världen lämna hennes föräldrar utanför. Hur omogen är du egentligen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Senaste kommentarer

The Chosen One om Bloggdjungel
The Chosen One om Bloggdjungel
The Chosen One om Bloggdjungel
Penelope96 om Indoktrinering – när bli…
..... om Individens frihet…

%d bloggare gillar detta: