Blondinbellas påstådda övergrepp

juli 23, 2008 at 7:35 e m 121 kommentarer

Som de flesta säkert redan läst så har BlondinBella enligt egen utsago blivit utsatt för ”övergrepp”. Om detta trots logik skulle ha skett så har vi fått bekräftat en gång för alla att denna blondin inte är något annat än en naiv, oansvarig och sorgligt ointelligent varelse.

Hon åker till Italiens hårdaste och populäraste fest- och därmed suparställen. Hon lämnar sin pojkvän hemma i Sverige och tar istället med sig sina väninnor och dom ska dansa på ”ett eget podium” samt supa sig redlösa – ”Men mamma oroa dig inte om du laser.. Vi kor nastan varannat vatten..” – jo visst. T o m en 5- åringen fattar ironin.

Hur kan man släppa iväg sin 17-åriga dotter med två jämnåriga fjortisar ensamma till ett främmande land i två veckor när man vet att dom enbart reser för att festa och supa? Det skriker inte direkt ”Awardwinning parents of the year”. Det handlar heller inte om mognad som många tror (inte för att jag för en sekund skulle få för mig att BlondinBella skulle vara mogen/vuxen). Fjortissuper man så oansvarigt och olagligt som BlondinBella gör spelar det ingen roll hur mogen man är – för när alkoholen får sin fulla effekt kan man inte försvara sig ordentligt och då spelar det alltså ingen roll hur vuxen man har fått för sig att man är.

Poängen är att man har ansvar för sig själv. Har man gjort de klassiska misstagen att inte dricka varannan vatten, inte hålla koll på sitt glas och kanske det viktigaste; inte hållt koll på sina vänner – ja, då ska man fan inte skylla på resebolagen när det väl händer något!

Jag är arg över hur resebolagen fungerar. Reser unga tjejer utomlands är det bl.a deras ansvar att meddela och berätta om landet, inte bara om vilka fester det finns utan om kulturen”

——————————————————–

Utöver BlondinBellas egna hjärndödhet så verkar hela grejen väldigt skum. Jag är inte den som tvivlar på folks utsagor men detta tar faktiskt priset. Om jag har förstått det hela rätt:

Packad som hon förmodligen var (efter alla dessa ”gratis drinkar”), så är hennes sällskap ett par väninnor om inte fler nyfunna suparkompisar. Tidigare har BlondinBella stoltserat med att hon och hennes gäng minsann haft VIP-platser, ”en egen vakt som holl ordning och koll pa vilka som kom fram till oss”, etc. Och detta tvivlar jag inte en sekund på – för pappas pengar får man säkert sånt och lite därtill.

Men helt plötsligt, mitt i allt festande på en av Italiens hetaste nattklubbar där Italiens största kändisar hänger (”vi umgicks med Italiens mest kanda tennisspelare” mm.), så är den privata livvakten av någon anledning spårlöst försvunnen och ser inte ”övergreppet” på Blondinbella som enligt källor ska ha skett mitt på dansgolvet. Och det är inte bara livvakten som mystiskt gått upp i rök utan även varenda jävel på hela klubben – för det fanns ju inga vittnen”.

”att vara ute på en klubb bland italenare utan att ha manligt sällskap med sig är väldigt farligt och jag hade riktigt otur… Med italiens lagar går det inte ens att göra en polisanmälan utan att ha ett vittne”

Jag köper det inte. Känns synd att på något sätt tvivla på denna otroliga utsaga då det gör mig väldigt arg när tjejer utsätts för övergrepp. Men det gör mig ännu mer förbannad när folk kokar ihop lögner om det. Jag vet att vissa kommer rasa mot mig nu – men detta luktar alldeles för mycket skamlöst PR-trick alá Blondinbella.

Over and out!
/Natascha

Entry filed under: Bloggrelaterat, Media.

Reser bort… Blondinbellas usla ”föräldrar”

121 kommentarer Add your own

  • 1. isabelle  |  juli 24, 2008 kl. 9:37 f m

    Jag är inget fan av blondinbella men du verkar bara allmänt korkad.
    För det första: Hur många ungdomar åker utomlands, dessutom valde blondinbella ett otroligt lugnt ställe (Jag var i rimini förra året, det är inte värsta feststaden, så ta reda på fakta innan du skriver”).
    För det andra, hon fyller ju för fan 18 år om typ 3 månader, hon är alltså myndig snart? Jag har kompisar som är 16 bast som åker utomlands och klarar sig finfint. Jag själv är 1 år yngre än blondinbella, fyller 17 om några dagar och imorn åker jag till Magaluf, vilket är en förjävlig feststad. jag var som sagt i Rimini förra året, för där är det inte lika mkt fest.

    Du påstår helt enkelt att hon har hittat på övergreppet, har det ens slagit dig tanken att övergreppet skedde en annan kväll då inte livvakten var där? (livvakten var ju inte till för BB, utan för tennisspelaren) och dom festade ju inte med tennisspelaren varje kväll?

  • 2. yournatascha  |  juli 24, 2008 kl. 11:04 f m

    Jag har också varit i just Rimini (när min pappa var där på affärsresa) och det var därför jag reagerade på att hennes usla föräldrar lät henne åka utan vuxet sällskap just dit.

    Rimini kan säkert verka lugnt vissa tider på dygnet och på vissa ställen, men i en sådan nattklubbsmiljö som finns på Rimini så är det en riktig feststad. Jag vet inte hur många historier om neddrogade tjejer jag fick höra. När Espressen intervjuade BlondinBella om det hela så fick dom fram att: ”Det var vid halv tre-tiden natten mot lördagen som Isabella befann sig på den exklusiva nattklubben Opera vid stranden i den populära semesterorten Rimini” – det låter som just ett exklusivt partyställe som helt plötsligt saknade några som helst vittnen precis när BlondinBella skulle blivit antastad av något slag.

    Det spelar ingen roll hur gammal man är. Man kan vara 25 år – men super man skallen av sig så hjälper det inte hur mogen man än är om någon vill antasta en. Folk som super sig så fulla som BlondinBella gör ÄR INTE MOGNA och kan bevisligen inte ta hand om sig själva. Man har ansvar för sig själv!

    Om du läser BlondinBellas inlägg så kan du se att hon skrivit att hon fick ”en egen vakt som holl ordning och koll pa vilka som kom fram till oss”. En alldeles egen livvakt.

    Dessutom var inte tennisspelaren i sig relevant, min poäng är att klubbar som lockar kända människor lockar folk i allmänhet – men ändå fanns det inte ett enda vittne. Alls. Jag börjar fråga som alla andra – vart var hennes kompisar som ständigt är hennes följe? Var inte ens DOM där? Oh my, den här storyn blir bara mer och mer absurd.

  • 3. isabelle  |  juli 24, 2008 kl. 11:34 f m

    Men fortfarande, jag var ju fan där förra året för att festa! så jag vet hur ”vilt” det går till där och det är fna inte så farligt.

    Men herregud, man kan vara mogen fast man dricker, vad är du för en jävla moralkärring. Säkert 90% av Sveriges ungdomar super, är man inte mogen för det?

    Asså ser du vad du skriver? Du skriver vad expressen skriver, har du inte lärt dig att man kanske inte ska tro på allt som skrivs i tidningarna. Om Rimini är en sån jävla populär semesterort, varför går det då inte att åka hela vägen från arlanda till deras flygplats? Man måste åka från skavsta, om man inte åker till en annan flygplats drygt 1,5 timme från Rimini. DET ÄR TIDNING, tro inte på allt du läser.

    Och angående hennes ”usla” föräldrar. Vet du hur många ungdomar som åker utomlands varje år? Jag har världens bästa föräldrar och ändå låter dom mig åka iväg. FÖR DOM LITAR PÅ ATT JAG ÄR FÖRNUFTIG och dricker lagom mkt så att jag fortfarande vet vad jag gör.
    Snacka inte så mkt skit om saker du inte vet någonting om.

  • 4. isabelle  |  juli 24, 2008 kl. 11:34 f m

    så då menar du alltså att 25-åringar som super sig fulla inte heller ska få åka utomlands? HAHA

  • 5. Fia  |  juli 24, 2008 kl. 11:50 f m

    Detta var något av det dummaste jag läst..tror du verkligen att någon skulle hitta på att man varit utsatt för ett övergrepp?!? Jag är själv ett brottsoffer…jag blev överfallen av en främmande man på väg hem från stan…Jag var nykter men det spelar ingen roll..oavsett hur berusad man är så har ingen rätt att göra övergrepp på dej…Jag är ingen älskare av Blondinbella…men hur kan man som du ge sej på henne just nu…Vad finns din empati…hoppas du själv aldrig blir ett brottsoffer…och att någon då beskyller dej för att ljuga!!!

    Fia..

  • 6. yournatascha  |  juli 24, 2008 kl. 11:57 f m

    Jag har också varit där och folk festade sönder sig själva TOTALT.
    Bara för att det inte var världens fest där just du var så talar inte det för alla.

    Man kan supa och vara mogen – men det finns en gräns. Super man sig redlös och och lämnar sina vänner så tar man inte ansvar för sig själv och sin egen säkerhet. Och kan man inte ens ansvara för sig själv – är man mogen och vuxen då? Nej.

    Du tycker att jag ska vara kritiskt mot vad Expressen har fått veta av BlondinBella. Du borde vara kritiskt mot alla PR-lögner hon skriver, det har ju t o m kommit fram att hon ljugit om att ha varit på uteställen och dylikt.

    Dina föräldrar som vet att du sköter dig och dricker måttligt gör inget fel. Eftersom du då visar att du kan ansvara för sig själv. BlondinBellas föräldrar vet ju däremot att ungen har supit sen hon var 14 och dricker sig packad på både det ena och det andra vinet helg efter helg. Då är det oförlåtligt att släppa iväg en sån tonåring med jämnåriga när dom vet att de åker till Italien för att festa och supa.

  • 7. ojojoj  |  juli 24, 2008 kl. 12:00 e m

    okej, själv håller jag inte med om blondinbellas åsikter så ofta och gillar inte hennes levnadssätt heller, men jag har ändå stor respekt för henne eftersom hon är en människa som oss alla andra!

    och hur många 17 åker inte på semester på sommaren för sol bad o partaj? själv åker jag varje sommar (är 17 o har åkt utan föräldrar senjag var 15) och ser inget fel i att ha lite kul under en eller två veckor, Självkllart tycker jag somdu, att när manreser får man ta ansvar för sig själv och inte skylla på resebolagen, men att påstå att hon gör detta som pr-trick är intebara absurbt utan även skamligt!!.

    blondinbella tjänar en stor summa pengar på sin blogg och har legat etta på listan av mest lästa bloggar i ett ganska bra tag, så varför i HELVETE skulle hon ljuga om ett övergrepp( vi vet fortf. inte om de var våldtäkt lr omkillarna tafsade på henne grovt m.m)??..sen ‘är det inte såenkelt att se omnån blir utsatt för sexuellt ofredande lr likn. i ett klubb som e fullpackad o mörk där nästan alla är stupfulla o dansar runt. plus att defå somkanske såg inte brydde sig tillråckligt att åka med till polisstation o anmäla händelsen.

  • 8. ojojoj  |  juli 24, 2008 kl. 12:06 e m

    sen måste jag även påpeka vilket jag märker att du inte visste, att expressen inte INTERVJUAT henne ang. övergreppet. idioterna till journalister läste bara hennes blogg ochskrev av vad hon hade skrivit, så sitt inte o ta allt för givet… o du snackar omalla ”pr-lögner” hon kört på? ja kan inte komma på EN ENDA grej hon sagt som hon ljugit om, så akta dig för o säga saker innan du har all fakta.. Man märker ju verkligen hur patetiskt du är haha,, sitter o skriver de här för att försöka få fler besökare haha o du snackar skit om blondinbella? patetiskt säger jag bara…

  • 9. yournatascha  |  juli 24, 2008 kl. 12:06 e m

    BlondinBella har blivit avslöjad om både den ena och den andra lögnen. Hon kör konstant och desperat med PR-trick. Och när hon blir avslöjad försöker hon tiga ihjäl ämnet.

    Och jag håller med, det ska inte spela någon roll om man är nykter eller inte och det är ALDRIG offrets fel. Men man kan uppenbarligen inte ta ansvar för sig själv när man super sig redlös och lämnar sina vänner. Och kan man inte ta ansvar för sig själv så ska man inte åka till Italiens nattklubbar med enbart sin jämnåriga fjortisvänner som sällskap.

    Som sagt tvivlar jag otroligt sällan på folks utsagor och jag är själv ett brottsoffer. Jag litar på människor men jag är även en människokännare och märker väldigt lätt när folk överdriver och hittar på. Hennes story saknar så mycket logik att den är genomskinlig.

  • 10. lombaxen  |  juli 24, 2008 kl. 12:14 e m

    Klart det är ett trick.. Kolla min blogg då. 🙂

    Jag vet nog vad som hände..
    ”Hon blev lite full, (alla vet ju hur moget och bra en 17åring hanterar alkohol)
    ja, hon blev full och kåt. Börja flörta och ha kul för hennes kille Nils var ju kvar i Sverige..
    Italienaren börjar bli med i leken och dom hånglar loss eller något..

    Dagen efter har BB sådan ångest över sitt övertramp och skyller allt på ett ”övergrepp”, hon är offret och bla bla bla…

    För BB är ju en sådan attentionwhore och henne är det ju SÅ SYND OM.. *inte*

    Och ja, jag har hört många fd vänner strula med nån och sen skylla på att det var ”övergrepp”

  • 11. yournatascha  |  juli 24, 2008 kl. 12:14 e m

    Till Ojojoj:

    Det finns så många hål i hennes berättelse att jag INTE KAN tro på detta trams även om jag vill. För tro mig, jag vill lita på att folk inte ljuger om sånt här med denna tjej är skamlös i sig och drar sig inte för att hitta på saker för att locka läsare.

    BlondinBella skrev självsäkert att det inte fanns ett enda vittne – men det vet hon ju inte om. Och om ni nu påstår att hon visst vet att det inte fanns några som helst vittnen så måste det betyda att det var alldeles folktomt runt omkring henne. I Rimini. Jo visst.

    En PR-lögn är att hon skulle festat och härjat på en känd nattklubb i Sverige vilket ägaren till denna klubb förklarade att så var inte fallet. Snacka om busted.

  • 12. Emmaahh  |  juli 24, 2008 kl. 12:20 e m

    Håller med DIG helt. Att man hellre dricker sig full än att ta hand om sig själv och sin kropp är synd.

    Jag åkte utomlands själv (japp utan vänner) när jag var 16 för att träffa en kille jag träffat ett halvår innan och det gick utmärkt. Snacka om att jag var mer mogen då än vad Bella är nu. Jag har aldrig festat, aldrig varit full, aldrig satt mig i farliga situationer så mina föräldrar litade på mig. Min syrra däremot har dem inte ens låtit åka själv till en annan stad i sverige haha. Eftersom hon festar, dricker, tar droger och röker. Vissa är mogna, andra inte. Om anledningen till att man åker utomlands är att festa och gå på klubbar varje dag är man helt klart INTE mogen som 17-åring. Spela roll om hon fyller 18 om 3 mån, hon blir ju inte automatiskt mogen för det.

    Om jag ska vara ärlig tycker jag alkohol över huvudtaget är korkat och omoget, 17 som 40 år gammal. Att 90% av sveriges ungdomar super är pinsamt.

  • 13. J  |  juli 24, 2008 kl. 12:21 e m

    Okay nu har jag sett den här diskutionen på alldeles för många bloggar.
    saker händer, i sverige, i italien, i spanien…

    jag är en utan dem som fick åka på charter när jag 17, inte fan hände det något.

    detta övergrepp är självfallet hemskt men sett det i relation till andra saker. i bb’s fall, en man kom och tog henne mellan benen. jag vet inte hur hon reagerade. detta har hänt mej och jag är 23 och bor utomlands och jag gav killen en rak höger dansgolvet (jag var hade druckit men med kontroll)- han fick alla killas blickar på sej och de va inte sena att kasta ut honom. detta händer i sverige och i alla länder och hugger man inte tillbaka direkt så e det ingen som märker att en kille beteer sej illa mot dej. dansgolv e trånga, folk dansar som de nästan nuppar så dessa gester och övergrepp kan vara svåra att upptäcka om inget drar uppmärksamheten till det direkt.

    jag skyller inte detta på bb – ingen man har rätt till hennes kropp, men tjejer har en förmåga att inte våga ryta ifrån me rädslan av att vara pinsamma. så om nåt liknande händer dej, va fan smäll till honom på käften, skrik. Och var inte redlös full. du har inte roligare redlös men du blir mer utsatt och det är väl en ok kompromiss?

    Ciao

  • 14. isabelle  |  juli 24, 2008 kl. 12:24 e m

    jag var ju för fan och festade i hela rimini? Jag var där i 2 veckor, rimini är inte särskilt stort och jag har festat där blondinbella har festat.

    Hur fan vet du hur mycket Bella häller i sig? Hon kanske gör som jag? dricker, men har fortfarande kontroll? det var ju faktiskt Bellas kompisar som lämnade Bella och inte tvärt om. Jag tycker inte du är insatt tillräckligt i ämnet för att avgöra om Blondinbella ljuger eller inte, det är inte jag heller. Men då ska man fan inte anklaga någon som påstår sig ha varit med om ett övergrepp att ljuga? jag förstår inte hur man kan göra det.
    Det spelar ingen roll om expressen har pratat om Bella, det är fortfarande så att tidiningen lägger till/drar av saker från historien som folk berättar. tro mig, jag har pratat med tidningen och sen när artikeln kom ut lät det inte ens som min egen historia.

  • 15. Maria  |  juli 24, 2008 kl. 1:26 e m

    http://mariapettersson.blogg.se/2008/july/goodiebagtavling.html#comment

    Missa inte denna grymma goodiebagtävling värde c.a. 3000:- har nu även lagt till 4 tröstpriser i form av biobiljetter och eftersom det bara är 3 deltagre och tävlingen bara håller pånågra dagar till, har du riktigt stor chans att vinna 🙂

    Så ska du inte vara med ? 😉

    Ha en underbar dag!

  • 16. Tanja  |  juli 24, 2008 kl. 1:36 e m

    du är medveten om att den kvällen hon skreva att det hade vakt och bla bla bla var inte den kvällen hon skriver om övergreppet? Det var en annan kväll och det var på klubben vakten fanns. Och även om det var rikt folk och skit så betyder inte de är dem är bättre? Ibland är de de rika som är sjukast, jag tycker inte du bör dömma ut henne innan du verkligen vet vad som hände, eller så behöver du helt enkelt ett liv så du slipper skriva om andras!

  • 17. Stella  |  juli 24, 2008 kl. 1:37 e m

    “Jag är arg över hur resebolagen fungerar. Reser unga tjejer utomlands är det bl.a deras ansvar att meddela och berätta om landet, inte bara om vilka fester det finns utan om kulturen”

    Upplysa om kulltur? Är övergrepp kultur? Eh? Och att ett annat land har en annan kultur är väl ingen nyhet för någon, eller?

  • 18. Suedehead  |  juli 24, 2008 kl. 1:44 e m

    Jag blir fan illa berörd när jag när jag läser om människor som har dessa åsikter som du har. Och nej, jag är inget fan av Blondinbella och hennes värderingar tycker jag ofta är vedervärdiga men att hon skulle ljuga om att hon blivit utsatt för sexuella övergrepp för att få lite pr, det tror jag verkligen inte.

    När hon skrev i sin blogg att hon gråtit i timmar över det som hände så tror du på allvar att hon ljög, att det bara var något som hon hittade på? Du borde skämmas som skrivit det här inlägget…

  • 19. Melinda  |  juli 24, 2008 kl. 1:46 e m

    Så här tycker jag:

    Oavsett om det är sant eller inte så är det beklagligt att så många tjatar om hur dum, korkad och oansvarig hon själv var som gjorde si och inte så. Man talar om att offret har ett eget ansvar, men saken är den att SJÄLVA ÖVERGREPPETS ansvar aldrig ligger på offret.

    Är det ett PR-trick, så är det ju ett bra sådant.
    Och guess why? Jo, för att människor är så fyllda av hat. Inlägget som du skrev – TILL EXEMPEL – ger Blondinbella mer uppmärksamhet och publicitet.

    Visst är det ett fult trick, om det nu är ett – men om människor bara använde sig av KÄRLEKEN inom sig och slutade vara så jävla ELAKA så skulle det här svischa förbi rätt fort, åtminstone om man jämför. Jaha, Blondinbella blev utsatt för ett övergrepp, vad synd, skulle man tänka. Man skulle kanske bli arg och ledsen för hennes skull. Men som det är nu, när människor är så fyllda av hat, så är det tvivel, spekulationer, och rätt-åt-dig-attityder. Detta bidrar till att Blondinbella får mer uppmärksamhet OCH till att världen blir mer elak.
    Hade man en kärleksfull attityd skulle man bara vara snäll/ignorera skiten, även om det var fejk. Men vi bara klagar och skapar. Det man egentligen borde klaga på och försöka göra något åt är inte Blondinbella – oavsett om hennes historia är falsk eller sann – det är ÖVERGREPP.

    Nu menar jag inte att det är fel att säga sin åsikt, men med tanke på hur samhället fortfarande ser på övergrepp, och att det är OFFRETS FEL, så tycker jag att det är dåligt det här, att människor tvivlar. Även om det kommer från en person som Blondinbella. Hon är också en människa.
    Då ska vi inte klaga på samhället sen. Vi är en del av det.

  • 20. R  |  juli 24, 2008 kl. 1:54 e m

    Nu har jag bara läst två av dina inlägg men det räcker faktiskt. Resten tar jag när behovet av en energiinjektion infinner sig.

    Det är ingen nyhet för mig att syltryggsgenerationen är det största hotet mot vårt lands framtid. Således är förekomsten av personer som Du, inte en ny stjärna över mitt himlavalv. Däremot är den kombination av egenskaper som du visar upp, lite ovanligare. Låt mig demonstrera med ord.

    Du är korkad, men av uppfattningen att du skulle vara förnämare än andra. Du kritiserar populärkulturen, trots att det är densamma som har format just Dig. Du har en märkbar aversion mot Blondinbella och hennes leverne, men vad har du själv åstadkommit med ditt liv hitills? Avundsjuka är oklädsamt och jag tror inte att jag tar ut allt för vida svängar, när jag påstår att ett likartat fokus på Ditt vardagsliv skulle rendera Dig än mer ”naiv, oansvarig och sorgligt ointelligent”.

    Du är min nya favorit-idiot. Tillsammans med alla andra som delar din åsikt i frågan.

    Vidare ska man ha det glasklart för sig att media inte är att lita på i något fall och inte åt något håll. Det är mycket tänkbart att tidningen, Expressen i det här fallet, har vinklat historien till Fröken Löwengrips nackdel i syfte att väcka precis de tankegångar som Du bevisligen har gjort. Det handlar inte om att rapportera vad som hände, utan om att rapportera på ett sätt som säljer lösnummer eller sidvisningar.

    Små lamm, ni har så mycket kvar att leva och lära. Lämna det här åt sidan och koncentrera er på era egna liv istället. Då blir alla gladare och framförallt kanske Ni slipper att hängas ut över Internet om ni blir utsatta för övergrepp.

    Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad.

  • 21. jassie  |  juli 24, 2008 kl. 1:55 e m

    Håller med dig!!

  • 22. R  |  juli 24, 2008 kl. 2:02 e m

    Och förresten, mogenhet kommer och går. Det är inget du saknar och sedan får. Du kan vara mogen vid frukostbordet och omogen påväg till jobbet. Det har med attityden och det samhälleliga ansvaret att göra.

    Att driva ett eget företag, attendera vid möten och affärsuppgörelser samt att leva med en total insyn i sitt liv är både modigt och moget. Att kritisera en offentlig person från en anonym avsändare är raka motsatsen. Det är fegt och omoget.

  • 23. Alexandra  |  juli 24, 2008 kl. 2:14 e m

    Om övergreppet på Blondinbella är påhittat eller inte har jag ingen aning om. Men jag har läst hennes blogg ett tag och hon skriver nog en hel del saker enbart för att hon vet att det provocerar. Sen har jag väl samtidigt lite svårt att tro att nån skulle hitta på en sån sak som ett övergrepp. Men i och för sig så hör man ju om sånt då och då. Hur som helst så låter det ju lite konstigt i alla fall.

    Sen skulle jag vilja säga att en tonåring som super inte är speciellt mogen. För supa för mig är ungefär att dricka sig redlöst berusad. Och det är inte speciellt moget. Varesig man är tonåring eller vuxen. Gör man det så är det ju stor risk att man inte kan ta hand om sig själv. Om jag hade en dotter eller son som var i tonåren (under 18) hade jag nog inte skickat iväg dem på en resa utomlands. I alla fall inte till ett ställe som är känt för att vara ett festarställe. Kanske att de hade fått åka om jag hade varit helt säker på att de kunde ta vara på sig, inte drack sig redlöst berusade osv. För såna tonåringar finns.

    Vad spelar det för roll om Blondinbella snart är 18? Skulle hon vara mognare bara just därför. Mognad kommer inte automatiskt när man fyller 18. Mognad har oftast inget som helst att göra med ålder. Det finns de som är 20 som är mognare än de som är 40. Så det har nog mer med personen i sig att göra. Om man ska se till just Blondinbella så vet i sjutton om hon är speciellt mogen. Hon har väl hållt på och festat rätt rejält tror jag. I alla fall om man läser hennes blogg.

  • 24. Alexandra  |  juli 24, 2008 kl. 2:15 e m

    under arton ska det stå i mitt inlägg. Blev visst lite konstigt.

  • 25. Nettan  |  juli 24, 2008 kl. 3:07 e m

    Du har nog inte läst allt hon skrivit. Det hon menade med ”inga vittnen” var att alla låtsades om att de inte sätt nått, de hade bara stått där och garvat och sedan förnekat allting.

  • 26. julie  |  juli 24, 2008 kl. 3:33 e m

    Hmmm, nu skriver du med lite stora ord kanske! . Du har kanske rätt om att det är deras eget ansvar osv, men att påstå att övergreppet är påhittat blir liksom sisådär SKIT DUMT…

  • 27. Brandon Lee  |  juli 24, 2008 kl. 3:57 e m

    Det finns små människor som gärna använder stora ord för att väcka uppmärksamhet, för att bli bekräftade. Jag personligen begriper inte riktigt det stora intresset kring BB:s person, hon är inte särskilt intelligent, ger väldigt osammanhängande och enkla uttalanden, ser väldigt vardagligt ut,etc,så, Natascha, berätta för mig, för en enkel man, varför ska man överhuvudtaget bry sig om en bortskämt, osäker, rasistisk moderatplanta,när det finns så många intressanta människor att ta del av? Ha det fint.

  • 28. tin  |  juli 24, 2008 kl. 4:04 e m

    jag håller med, go natascha!

  • 29. sofia  |  juli 24, 2008 kl. 4:06 e m

    Hur fan kan du säga sådär när du inte har en jävla aning om vad som händer? Amen synd för dig då om dina päron inte lät/låter dig fara utomlands innan du är 18, eller har råd med en egen livvakt.

    och vem är det som vi ha publicitet, du eller hon? hmm.. loooooser

  • 30. Madelene  |  juli 24, 2008 kl. 4:24 e m

    Du borde läsa ”Flickan och skulden” av Katarina Wennstam och sedan komma tillbaka när du har något vettigt att uttrycka. Håller absolut inte med 3B i de mesta hon skriver men att anklaga någon för att ljuga om ett sexuellt övergrepp är lika hemsk och psykiskt kränkande som själva övergreppet.

  • 31. Ida  |  juli 24, 2008 kl. 4:27 e m

    Grymt bra skrivet, jag har också tänkt på hennes ”hemska” nästan våldtäktsliknande sak (enligt henne), men har inte orkat yttra mig speciellt mycket om det. Går man ut på krogen utomlands blond (dem brukar gilla blonda tjejer) och med den klänningen hon hade (brösten ploppade nästan ut) så tycker jag nästan att hon får skylla sig själv. Har inte hon någon talan i hela situationen? Hade någon/några gjort så mot mig så hade jag ju bara puttat till dom eller sparkat dom på pungen, men inte ens det kunde lilla oskyldiga blondinbella göra, stackars henne, stackars oss som måste läsa om det i tidningen. Det som stör mig mest är att media ens är brydd om Blondinbella, det finns hur många tjejer som helst som utsätts för det där varje dag, varför får inte dom få lite uppmärksamhet genom tidningen så dom kanske får lite mer besök på bloggen? Ha de bra tjejen jag kommer fortsätta att läsa din blogg! /Ida

  • 32. Channy  |  juli 24, 2008 kl. 4:35 e m

    Herregud, människa, tagga ned. Vad spelar det för roll hur övergreppet hände? Eller om det hänt? Vad exakt rör det andra, förutom just henne? Om du hatar henne så mkt o ser henne som enbart en bluff, -varför ägna ett sånt här långt blogg inlägg om henne? va? Är du helt gó i pärat eller? Gillar man inte någon,så ignorerar man dessa. Sen spelar det ingen roll om man kallas blondinbella eller nåt annat, sexuella trakasserier, övergrepp etc kan hända alla. Ansvara för sina egna handlingar säger du? Du menar alltså att alla som blivit förgripna har sig själva att skylla? De borde ”ansvarat” för sina handlingar? Omg-du skrämmer mig. Övergrepp har NOLL med eget ansvar o göra. Att främmande män/man/kvinnor tar sig friheten att utnyttja någon annan är BARA deras egna fel…offret bär ingen jävla skuld!

  • 33. Madelene  |  juli 24, 2008 kl. 4:39 e m

    Förresten såg att du hade skrivit i Simonssons blogg, kanske ska tänka på att hon är blondies ”bloggcoach”.

  • 34. Inez  |  juli 24, 2008 kl. 5:39 e m

    Jag förstår verkligen inte hur du kan tänka såhär. Den sista svenska bloggaren som behöver mer uppmärksamhet är väl blondinbella, så att det skulle vara ett pr-trick känns för mej ganska avlägset. Sen så, vad jag har uppfattat, så var det inte på klubben dom var på, utan på nåt annat ställe. På ett ställe utan vakter och utan vittnen, och i det fallet dör en stor del av din story. Och jag kan verkligen inte ta dej på allvar, för sånt här tycker jag att man ska ta seriöst, vare sig personen som påstår att det hänt är känd eller inte… Jag älskar inte Blondinbella och jag får inte mer medkänsla för henne efter det här, men att gå så långt som du har och säga att du inte tror på att det stämmer skulle faktiskt kunna få mig att sluta tro på det goda i människan. Hon är faktiskt bara 17, hur kul skulle du tyckt att det var om någon när du var 17 år skulle tvivlat på det du sa, som faktiskt var seriöst? Du verkar verkligen elak.

  • 35. Karin  |  juli 24, 2008 kl. 5:53 e m

    Varifrån har du fått att det är hennes egna livvakt? Det var ju tennisspelarens livvakt. Håll dig till fakta om du ska skriva ett sådant här inlägg.

    ”Läs om Blondinbellas PR-trick i min blogg”! Suck.

  • 36. yournatascha  |  juli 24, 2008 kl. 6:21 e m

    Karin:

    Om du läser Blondinbellas blogg så har hon skrivit ”Vi fick en egen vip horna och en egen vakt som holl ordning och koll pa vilka som kom fram till oss”

    En EGEN livvakt.

  • 37. yournatascha  |  juli 24, 2008 kl. 6:28 e m

    Jag tror det finns några missförstånd här. Jag gillar Blondinbellas blogg och läser den varje dag. Den är inte särskilt klipsk eller djup utan snarare tvärtom – men det är sånt som är underhållande.

    Men jag vill att det jag läser ska ha hänt på riktigt. Jag började tappa respekten för henne när det läckte ut att hon ljugit om att ha varit på massa uteklubbar. Men det här tar priset…

  • 38. Emelie  |  juli 24, 2008 kl. 7:01 e m

    Men snälla människa! Var och varannan ungdom åker utomlands idag, utan att något händer! Så bara för att föräldrarna låter sitt barn få upptäcka världen är det väl ingen dålig förälder? Jag vet 93or som reser ensamma! Fan, jag blir faktiskt riktigt arg när du skriver såhär. Om hon nu har varit med om ett övergrepp, SOM FAKTISKT INGEN ANNAN ÄN HON VET ÄR SANT ELLER INTE, tycker jag faktiskt inte att andra ska skriva såhär. Om du hade skrivit om ett övergrepp och alla bloggar runt dig skrivit att det är fejk, hade du mått bra då?

    Det är så lågt så jag blir riktigt förbannad. Ungdommar kan resa ensamma utan att något händer. Det är verkligen absolut inte föräldrarna som är dåliga. Nu är jag riktigt arg. Jag har jämnåriga kompisar som åkte själva till Holland, DÄR DU FÅR KNARKA LAGLIGT, dom var två tjejer som fyller 17år iår, det hände inte dom något? Precis, för en händelse behöver du inte kranka ner på alla!

  • 39. Evelina  |  juli 24, 2008 kl. 7:03 e m

    Jag har bara en sak att säga: WORD SISTA!

  • 40. Mia  |  juli 24, 2008 kl. 7:20 e m

    Jag är troligtvis den enda som håller med dig.

  • 41. tessan/draken  |  juli 24, 2008 kl. 7:36 e m

    haha… det var min första tanke oxå!!! Klockrent PR-trick och så jävla sjukt så det finns inte ord!!! Skönt att fler än jag inte köper hennes historia!!

  • 42. Tessan  |  juli 24, 2008 kl. 7:37 e m

    Haha, så sant !

  • 43. Jenny  |  juli 24, 2008 kl. 7:51 e m

    Vad är ni för människor? Vem är så sjuk att man hittar på ett sånt PR-trick?
    Dessutom så har ni ingen fakta- bara ord mot ord så varför ägna sig åt att skriva en hel jävla bok om detta? För att få läsare?

  • 44. donna  |  juli 24, 2008 kl. 7:57 e m

    du e ju fan sjuk i huvet..

  • 45. Sofie  |  juli 24, 2008 kl. 8:10 e m

    Jag ställer mig inte på BB sida, brukar inte läsa hennes blogg. Även om det är ett PR-trick från hennes sida så är dina tankar kring alkohol och tjejer får mig att bli rädd! Jag åkte utomlands med mina vänner när jag var 17 år, mina föräldrar skulle aldrig drömma om att inte låta mig åka. Livet är till för att uplevas, ska man börja göra det när man är 30? KLART hon ska lämna pojkvännen hemma, de sitter väl inte ihop? Skulle hon avbokat resan när hon blev tillsammans med honom och bara suttit hemma resten av livet? Sedan är det ALDRIG tjejens fel om hon blir antastad, det kvittar hur mycket hon dricker eller hur hon ser ut, det är aldrig ok att göra övergrepp på en annan människa. Det är fan skrämmande att läsa om dina tankar, fy fan va inskränkt du verkar vara.

  • 46. Sofie  |  juli 24, 2008 kl. 8:15 e m

    Hur jävla svinig får människor vara egentligen? i blondinbellas blogg (blondinbella.blogg.se) och i många andras bloggar där det här tas upp är det vilda disskutioner om hur vida hon blev överfallen under semestern i italien eller inte. jag är inget fan av henne överhuvudtaget men ibland börjar man ju tvivla på mänskligheten totalt. hur fan kan folk sitta och påstå att alltihop bara är ett skamlöst PR-trick? och om det nu skulle vara det, hur fan orkar då folk bry sig? och hur orkar folk ens ägna en massa tid åt att sitta och skriva hur omogen och ansvarslös hon är som super sig så redlös och hamnar i sånna här situationer? sen sitter en del och skriver att hon helt enkelt får skylla sig själv pga hennes lättklädda outfit’s? fan.. jag blir galen. alltså menar dom att det är rätt åt lättklädda tjejer/kvinnor om dom blir överfallen och att det beror på en själv helt och hållet? dåså, då är det fritt fram för varenda karl jävel att göra hur/vad dom vill med damerna på beachen då? äe, det var väl det jag tänkte. jag tror inte folk förstår vilken djup grop hon ligger i. och det blir ju inte direkt lättare för henne att ta sig upp när folk gräver gropen ännu djupare. jävla muppar det finns..

  • 47. Terese  |  juli 24, 2008 kl. 8:20 e m

    Det där var nog det mest korkaste jag läst på länge! Att du ens tar dig tid till att hoppa på en människa, bara för att hon råkar vara ”känd”, blond och ”ensam” i Italien. Man kan vara ensam i sin egen stad, ändå händer saker som denna. Har inget med hur man ser ut eller vart man är. Har inte ens något med ålder att göra. . Och hur vet du att hon drack så mycket som du säger? Saker kan hända när man är nykter med.Så sudda ut din svartsjuka och känn lite sympati för tusan. Och nej, jag är inget 14årigt fan av Blondinbella, tycker bara att folk som du borde skaffa mer vett i huvudet!

  • 48. Mmmaja!  |  juli 24, 2008 kl. 8:23 e m

    sure att man kanske har ett eget snvar, men bara för att man är full så ger det väll ingen annan rätten att kladda på en? man ska kunna gå apradar & naken överallt utan att ens behöva oroa sej. tyvärr är samhället ett annat, men det borde vara så.

    & jag tror inte hon är den enda som far utomlands två veckor vid 17 års ålder. själv gjorde jag min debut i bulgarien när jag var 16. jag överlevde det också.

  • 49. Julia  |  juli 24, 2008 kl. 8:36 e m

    Tycker att detta inlägg är ett ehm, minst sagt korkat inlägg, det du pekar på är att övergrepp är ingenting och att man får skylla sig själv när man är 17 år, är full och utan manligt sällskap om man blir utsatt för et övergrepp, VAD FAN ÄR DET? En 17 årig flicka ska få gå helt dyngrak, naken, om hon så vill på ett festställe utan att någon jävla man börjar tafsa på henne och utsätter henne för övergrepp!

    Men bara för att det är en person som har lyckats bättre med en blogg än dig själv så säger du att det är ett pr-trick, och vem är omogen då?

    Detta inlägg fick mig verkligen att tvivla på att Blondinbella är omognare än dig!

  • 50. Cecilie  |  juli 24, 2008 kl. 8:42 e m

    Nær jag læste det du skrivit blev jag inte arg. Inte rasande. Inte ens irriterad. Jag tyckte faktiskt mest synd om dig.

    Støtta istællet før tvivla. Nån gång kanske det ær du som blir utsatt. Då inser du hur jobbigt det ær nær ingen tror på en. Speciellt nær det handlar om sexuella øvergrepp.

    Spelar ingen roll om jag ær i en ”feststad” och dricker mig så pass full att jag inte ens kan stå upp, jag ska fortfarande kunna ligga naken mitt på gatan utan att nån ska røra mig.

    Tænk efter næsta gång du førsøker komma på ett bra PR-trick, før det hær var væl ett?

    // Cecilie

  • 51. Stina-lee  |  juli 24, 2008 kl. 9:13 e m

    jag håller helt med dig..

  • 52. nobel  |  juli 25, 2008 kl. 12:39 f m

    du skriver att om det trots allt hände bevisar det att hon är naiv och ointellegent. det är bra, fortsätt jobba på att behålla gamla patriarkala strukturer. hon hade antagligen även för kort kjol, för kåt blick och var lite för full också.

  • 53. Linda  |  juli 25, 2008 kl. 6:01 f m

    Jag håller med dig fullständigt.

  • 54. R  |  juli 25, 2008 kl. 6:19 f m

    Stina-Lee är OCKSÅ avundsjuk. Puttenuttan då.

  • 55. Johanna  |  juli 25, 2008 kl. 6:55 f m

    Klart folk ljuger om övergrepp! För att skaffa sig uppmärksamhet om inte annat. Det är så självklart att det inte finns något någonsin som gör ett övergrepp ok, det är så dumt att påstå så det vill jag inte ens diskutera. Men det är lika oförlåtligt att ljuga om ett övergrepp, det skadar bara ännu mer de som faktiskt är utsatta. Jag håller med om att det finns allt för många hål i den här historien, och hur motiverar man att man lägger upp glada festbilder på sig själv från Rimini där detta påstås ha hänt, men samtidigt skriver om hur jävla hemskt allt är och hur man inte vet hur man ska gå vidare?

  • 56. Kritisk  |  juli 25, 2008 kl. 8:16 f m

    Varför skulle ingen kunna ljuga om det? Finns det någon hederskodex bland oärliga människor, en hederskodex som de lyder blint och får dem att aldrig någonsin ljuga om övergrepp, en hederskodex som bara tillåter dem att ljuga om allt annat?

    Fia (juli 24, 2008 kl. 11:50) skrev:
    ”tror du verkligen att någon skulle hitta på att man varit utsatt för ett övergrepp”

  • 57. Jocke  |  juli 25, 2008 kl. 9:05 f m

    Kul med alla tjejer som tar puckade 17-åriga blondiner i försvar.

    Blondinbella kanske inte väljer Rimini nästa gång?? Ta en bussresa till Moseldalen och prova vin istället. Partystäder är livsfarligt för ett BARN!

  • 58. Matt  |  juli 25, 2008 kl. 9:19 f m

    Jag skiter i om hon ljuger eller inte.
    Bruden är 17 bast och alltså en snorunge. Sådana ska inte släppas iväg till Italien ensamma och festa, då vet alla hur det går.

    Vidare kan jag informera om att jag arbetat i flygbranschen i många år, och massor av gånger har kommit i kontakt med fulla små barn i behov av hjälp på diverse semesterorter. Rimini ej undantaget.
    Jag har i vissa fall ställt upp och hjälpt till, eftersom jag är en människa precis som alla andra, men samtidigt är jag inte deras farsa som inte borde släppt iväg dem från första början.

    Jag hatar fulla småungar. Ni är det näst värsta patrasket som finns i svennesemesterfylleträsket. Ingen stil, ingen klass, och ni förväntar er att andra ska ta ansvar för er fylla och illa genomtänkta handlingar.
    Det värsta patrasket är era föräldrar som inte beter sig bättre när de är utomlands.

  • 59. sofia  |  juli 25, 2008 kl. 12:13 e m

    bra skrivet =)

  • 60. louise  |  juli 25, 2008 kl. 3:41 e m

    När började du själv dricka alkohol? var det vid 18? Tycker du dina föräldrar har gjort ett dåligt jobb då om du inte gjorde det?

    Hade blondinbella varit en sådan som absolut inte kan ta hand om sig, utan super sig för full helt utan ansvar, hade hennes föräldrar aldrig låtit henne åka, då är ju risken jätte stor att någonting ska hända. Tror du inte att hennes föräldrar bryr sig om henne? Det är ju en helt absurd tanke.
    Det som hände var en olycka, Och det har ingenting med henne eller hennes förläldrar att göra.
    Det är sådana människor som tänker som dig vars barn dricker/ kommer dricka mest.
    Jag har också vart 17, och av egen erfarenhet under mina år som ungdom har det varit så att dom tjejkompisarna vars föräldrar är väldigt stränga när det gäller alkohol var/är oftast dom som super sig fullast och helt okontrollbara. Medans vi andra fick lite vin eller några cider, köpte dom flesta andra 70 cl ren vodka och drog i sig, tycker du det är bättre? Och det gäller inte bara mig och mina kompisar, utan så är det nästan överallt bland ungdomar, vilket till och med är bevisat.

  • 61. louise  |  juli 25, 2008 kl. 3:53 e m

    Svar till
    Jocke och Matt.

    Så länge du behandlar din 17 åriga dotter som ett barn, kommer hon bete sig som ett.
    Lättare än så är det inte.
    Till och med för två jubelidioter som ni.

  • 62. Lindaa  |  juli 25, 2008 kl. 4:38 e m

    Håller med om de du skrev.

    Jag är själv bara 15 och jag dricker inte , men jag tror inte att jag har nån kompis som inte gör de :/

    Jag har även sett att de tar längre tid för kroppen att växa färdigt om man dricker, och ju tidigare man dricker dessto lättare är de att bli alkolist..

    Jag tycker att de e föreldrarnas ansvar att föröka se till att ens barn inte dricker innan man är 18.
    visst kan man få prova nån gång men inte dricka varje helg..

    Och jag tycker inte de är så ansvarsfullt att släppa iväg sina ”barn” utomlans om man vet att dom dricker och sånt för då kan ju vadsomhels hända …

    🙂

  • 63. Emilia  |  juli 25, 2008 kl. 7:04 e m

    Du är verkligen ingen smart människa. Bara att beklaga.

    Ett visdomsord: Mognaden sitter inte i åldern, den sitter i huvudet.

  • 64. Laura  |  juli 25, 2008 kl. 9:14 e m

    Håller med Natascha till 110%….Dessa som klagar här känner sig bara träffade för att de själva är fjortisar som vill åka utomlands…

  • 65. Elin  |  juli 25, 2008 kl. 9:29 e m

    Till Your Natascha och Isabelle: Varför ska ni haka upp er så på alkoholen. Det vet väl varenda människa i världen att det inte enbart är alkoholens fel att människor hamnar i vissa såkallade hemska och absurda situationer, även den till stor del är inblandad.
    Ingen person kan rå för att ett övergrepp händer, man kan åka utomlands och festa och supa hur mkt man vill, för det får ju bara inte hända. Men det gör det, det vet vi. Så varför ens ta upp saken Isabelle? Som du säger, att Rimini är ett lugnt partyställe? Det spelar väl för fan ingen jävla roll, övergrepp kan ske på de allra vildaste stället men även på de allra lugnaste. Det är inte festen och övergreppen man ska koppla ihop lilla du. Vi lever i en sådan värld idag och då kommer vi inte komma ifrån att det finns människor till allt, var vi än befinner oss och självklart finns det då även våldtäktsmän i lilla rimini som nu är så lugnt.
    Så som du nu säger Isabelle, att dina föräldrar är så bra föräldrar för att de litar på sin dotter. Åter igen, alkoholen spelar ingen som helst roll i det här fallet. Du kan bli utsatt för ett övergrepp utan alkohol i kroppen, var du än befinner dig. Och att då skicka iväg sin dotter så långt bort, utan minsta koll och där man vet att det händer sådan skaer oftare är jävlit oansvarigt. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om mitt barn omkom i utlandet pga. något sådant om det var omyndigt. Då är det ju jag som bar ansvaret, jag lät mitt barn åka men jag kunde sagt nej. Allvarligt talat, tänk till en extra och försök att sätta dig in i situationen även om det inte är så lätt. Antingen dig som förälder eller tänk bara dig själv. Om du själv blev utsatt, då kan jag lova dig att du skulle önska att dina föräldrar aldrig hade låtit dig åka.
    Mina barn är helt och hållet fria den dagen de fyller 18. Det betyder inte att jag kommer fänglsa in dem men jag kommer finnas där för dem och se till att hindra att vissa saker händer. Det gör jag genom att inte låta dem så länge jag har tillåtelse till att inte låta dem åka.
    Skulle det hända något efter deras 18 års dag så kan inte jag och ingen annan heller skylla på mig själv, även om det skulle vara ett hårt slag och en stor sorg.

    Det var bara det jag vill få ur, egentligen mer riktat åt föräldrarna.

  • 66. Lizettan  |  juli 26, 2008 kl. 1:34 e m

    Att Blondinbella har blivit attackerad i Rimini, vare sig det är sant eller ej, så har man ingen som helst rätt att hänga ut henne som du har gjort. Jag har inget emot att man har åsikter om folk, men detta är förtal!
    Tänk om detta skulle hänt dig själv? Och en tjej startar årets debatt för att trycka ner dig i skiten mer än du reda är. Hur skulle du känna dig?
    Och folk skriver här att dem håller med dig… mer än 70 % som har kommenterat här, tycker att detta är förjävligt!

    Inrikta dig på andra saker, istället för att trycka ner Blondinbella i skiten. Jag är inget fan av henne kan jag säga, men att göra så här är helt fel och det är mobbing.

  • 67. ema  |  juli 26, 2008 kl. 2:26 e m

    har du inget annat liv än att skriva om blondinbella ? haha ör du störd ? så om det är sant eller inte, är det ditt ansvar och skriva att det är bullshit alltisammans ? det är väl inte ditt problem. är du rätt person till att avgöra om hn ljuger ? nej, skaffa dig ett liv och väx upp istället. 🙂

  • 68. icki  |  juli 26, 2008 kl. 2:27 e m

    Jag skiter i Blondinbella och om henns övergrepp är påhittat eller inte men din syn på hur människor ska bete sig efter ett övergrepp känns något föråldrad. Bara för att man dricker sprit och inte ligger och gråter under täcket i tre måndaer efteråt betyder inte att övergrepp inte skedde. Dessutom ser jag ingen poäng med att i inlägg efter inlägg hävda att någon som utger sig för att varit utsatt för övergrepp ljuger. Vad är din poäng?

    Läs Katarina Wennstams ”En riktig våldtäktsman” och ”Flickan och skulden”. Återkom sen.

  • 69. icki  |  juli 26, 2008 kl. 2:28 e m

    Nu läste jag att du är 14. Det förklarar en del.

  • 70. Johanna  |  juli 26, 2008 kl. 3:07 e m

    Detta stämmer. Vet det eftersom jag genom ett antal personer känner denna tjej. Många av hennes stora storyn i bloggen är påhittade… Men en del saker du skriver är lite föråldrade…

  • 71. Donna  |  juli 26, 2008 kl. 3:21 e m

    Fy fan vad löjligt. Du lär ju vara väldigt ful och rentav misslyckad som inte har något bättre för dig än att sitta hela dagarna och rota i andras liv efter fakta som egentligen inte existerar bara för att få uppmärksamhet.

    Det är sånna som du som borde bli våldtagna för att vakna upp och se att det kan hända vem fan som helst.
    Jag är verkligen inget fan av blondinbella men även om man är under 18 måste man väl kunna få åka på en semester tillsammans med sina vänner utan att bli utsatt för sexuella övergrepp?

    Get your own life instead of critisising others.
    Du skulle nog må mycket bättre då.

  • 72. JONNA~  |  juli 26, 2008 kl. 3:39 e m

    ni som inte tkr om henne vill bara
    trycka ner henne. synd om er.

    har det ens slagit dig tanken att
    övergreppet skedde en annan kväll
    då inte livvakten var där?

  • 73. sandra  |  juli 26, 2008 kl. 4:35 e m

    jag vet inte om jag tror bella ljuger. Att hon kan vara korkad ibland är ju ingen hemlighet (men,när hon är så ”korkad” är det dock bara för att få läsare, och de tjänar hon så otroligt mycket på! har nämligen en KOMPIS som känner henne så han vet nog mycke bättre än du). MEN att vara så jävla korkad och ljuga om att man blivit utsatt för övergrepp? Näe! tror faktiskt inte det! Det skulle vara att KRÄNKA de som blivit utsatta på riktigt.. och bella är med säkerhet inte så att hon hittar på och kränker ‘riktiga offer’, dessutom, jag är själv blond, och vet hur t.ex greker är mot en blondin (vilket BELLA är). De är riktigt jävla äckliga, och italienare har man hört så sjukt mycket vidrigt om så varför skulle inte det kunna va så att hon blivit utsatt för övergrepp?! Det låter som att bara det är Bella är det LÖGN. det kan hända vem som helst, men faktiskt, hon har en jävla makt och nu efter detta kan hon säkert påverka mycket mera gällandes våld och allt skit mot kvinnor. Tycker du är sjuk som sitter och där o inte har bättre för dej än att skriva dessa patetiska berättelser. visst, det är vad DU tror, men det låter som du vet så mycket, men lillvän så är de inte! Om det nu skulle komma fram att Bella ljugit så skulle hon vara så äckligt patetisk och hon skulle fullkomligt SKÄMMA ut sej i media, och skämma ut sin FAMILJ, MUF, VÄNNER etc etc vilket jag inte tror hon vill och inte heller våga riskera att göra de! MEN ja, vad säger DU om det visar sej verkligen 100% att det är sanningen hon säger? Hoppas du skämms så otroligt mycket då när du suttit här och skrivit massa skit.

  • 74. Ze  |  juli 26, 2008 kl. 5:13 e m

    Tragiskt nog tror jag faktiskt att du kan ha rätt Natascha… samma tankar for igenom mitt huvud när jag först läste om det som hänt på hennes blogg, men jag kunde inte tro att hon skulle hitta på nåt så brutalt bara för pr’ns skull.

    Jag vet inte om jag fortfarande helt vågar tro att allt är påhitt men det är så mycket som inte stämmer. Och trosorna då? Hade hon inga på sig eller körde han upp fingrarna otroligt pricksäkert upp med dom på, eller han hann pilla undan som först??

    Känns på sätt och vis hemskt att analysera en sådan sak om det nu stämmer att detta har hänt, men är det hon säger sanning i det stora hela så tror jag att hon antingen gör misstaget och berättar om övergreppet i väldigt korta drag och därmed missar viktig fakta som är nödvändig för att det hela ska vara trovärdigt, eller att hon modifierat en verklig händelse, överdrivit den och gjort den mer pr vänlig.

    Hur som helst finns det just nu för många frågetecken för att jag ska kunna tro på att blondinbellas historia om ett övergrepp är sant. Det är synd om det som hänt verkligen är sant, det måste kännas otroligt tungt att inte bli trodd vid en händelse som denna, men, hon borde då återgett den på ett mer trovärdigt sett.

    Eller är det kanske så att hon faktikst är så känslokall att det som hänt är verklighet men att hon väljer att återge det med luckor och frågetecken bara för att skapa pr och tvivel runt omkring sig. Kan hon vara så iskall? Jag vet inte…?

  • 75. Klara  |  juli 26, 2008 kl. 5:21 e m

    SANT SANT SANT!!!!! Du har helt rätt, och lyssna inte på de andra som säger något annat. Gillar ni det inte får ni väl dra och vara wannabe-blondinbella då!

  • 76. Liv  |  juli 26, 2008 kl. 5:22 e m

    Det var jo vitner til det, det hun mente var sikkert at det ikke var vitner som ville melde seg for politiet! Hvorfor i all verden skulle hun finne på noe sånt? Jeg tror på henne, og uansett burde man la tvilen komme til gode. Tenk hvis det faktisk er sant, tenk hvor sårende det må være for henne å lese noe sånt da. Skjerp deg!

  • 77. Liv  |  juli 26, 2008 kl. 5:23 e m

    Forresten, det virker som om du bruker dette bare for å få lesere. Patetisk.

  • 78. Maria  |  juli 27, 2008 kl. 12:40 f m

    Håller med dig till fullo! Det hon skriver att resebolagen måste ta sitt ansvar är ju bara bullshit? Vad är det meningen att dom ska göra? Sitta barnvakt eller? Angående att resebolagen ska informera om landets kultur är ju också idiotiskt sagt, bryr man sig o vill veta så tar man väl reda på sånt själv? Jag tycker även det var liiiiiiite för obvious att hon blev utsatt för övergrepp nu, när hon har tappat läsare och sådär. Som sagt, den bruden är inte vidare bright.

  • 79. Ella  |  juli 27, 2008 kl. 8:46 f m

    Jag tror inte att hon hittar på det här, isåfall har hon nog nått problem.
    Ett övergrepp är aldrig ens eget fel.
    Det var ju en intervju i tidningen Klick, man kan inte tro på mycket som står i den, men jag tror nog inte att hon skulle hitta på något sånt.

  • 80. Ella  |  juli 27, 2008 kl. 8:47 f m

    Du rotar i andras liv och vill bara bli känd och få uppmärksamhet!

  • 81. Marie  |  juli 27, 2008 kl. 8:55 f m

    Hej. Jag håller faktiskt med dig. Ang det med föräldrarna. Och alla ni som sitter och säger att förländrarna inte är oansvariga visst fan är dom det.
    En förälder har ansvar för sitt barn fram tills det att den fyller 18år. Det vill säga barnet är inte myndigt att varken dricka eller åka utomlands på charterresor utan förälderns godkännande, dricka spelar det ingen roll om dom godkänner eller ej det är olagligt att i sverige servera en som en under 18 alkohol. Hade det varit mitt barn hade hon aldrig fått åka. Okej att hon kanske inte skulle blivit överfallen och sånt men att förstöra kroppen med litervis av alkohol. Jag var inte guds bästa barn när jag var i den åldern heller men min mamma sa alltid till mig om hon tyckte att det var för mycket. Okej att man dricker några glas vin, eller några öl, eller några cider eller några drinkar men att fara iväg och super skallen i småbitar varje kväll i två veckors tid det är inte nyttigt för kroppen. Att börja förstöra sig vid en sån ung ålder är det nyttigt. Alltså det är föräldrarnas ansvar att barnen superner sig i ung ålder, chanserna att fastna med alkoholen växer och vem står då med svansen mellan benen och skäms för hur det gått för ens barn?

    Ang att resebolagen ska ta sitt ansvar låter så dumt så dumt jag menar ska dom skriva i sina presentationer om resemålen ”En stad med mycket fest och dans, övergrep och trakaserier förekommer” Hon borde ju höra själv hur det låter!

    Har sagt det en gång och det till henne i hennes blogg..
    En liten nödlögn för att hon blev för full och var otrogen!

  • 82. Dlovan  |  juli 27, 2008 kl. 11:05 f m

    Jag håller med dig till fullo, Natascha!

  • 83. sofia  |  juli 27, 2008 kl. 4:33 e m

    jag fattar inte hur du kan säga att blondinbella själv har hittat på övergreppet som ett pr trick! och skriva ett långt inlägg om det för att få läsare! vem är det som är mediakåt egentligen? tjejer ska väl ändå alltid ställa upp för tjejer! hur kan annars killar ha respekt för tjejer om inte ens tjejer har det för varandra?! jag tycker inte att blondinbella behöver ha någon förklaring på var, när och hur det har skett. hon mår uppenbarligen väldigt dåligt över övergreppet! visa henne lite respekt!

  • 84. Lovisa  |  juli 27, 2008 kl. 4:53 e m

    Först och främst så mår jag riktigt DÅLIGT när jag ser hur tjejer här sitter och skriver kommentarer om att det är hennes eget fel om det nu har hänt. Hur i helvete kan man ens kläcka den kommentaren!? Man ska kunna ha på sig vilka kläder som helst, även om folk anser dom vara provocerande. Killar/tjejer som våldtar osv måste ha nåt psykiskt fel i hjärnan och skulle därför alltså kunna våldta nån med en overall på sig lika gärna.
    Skulle vilja se bland annat en Ida som skrev en kommentar här sitta och skriva samma sak när hon själv blivit antastad.
    Tror inte ni inser hur sjukt lätt det är att vålta/antasta någon på en nattklubb. Med så mycket folk i rörelse är det lätt att missa.

    som jag tolkade det hon skrev var det VIP-HÖRNAN som hade en vakt, som varken var där för hennes eller tennisspelarens skull. Det har vi även på små krogar här där jag bor när det är nån som är känd som hälsar på.

    Att nattklubbschefer säger att hon ljuger.. är det så konstigt? Vilken nattklubbschef vill gå ut med att dom släppt in minderåriga och dessutom vetat om det?

    Frågan är om det är Bella som ska växa upp eller om det är du som lägger ner hela din själ i det här.

  • 85. Joy  |  juli 27, 2008 kl. 6:18 e m

    Du har jag verkligen inte läst ordentligt, hon var ENDAST med sina tjejkompisar den kvällen. Tennisspelaren eller livvakten var alltså inte med och även fast att de hade vart med kunde det ha hänt lika lätt. Som det står i tidningen klick var hon dessutom påväg till baren där hennes kompisar var, så skulle då tennisspelarens livvakt följt henne?
    Och det är inte alltid lätt att se allt som händer runtomkring en, om du själv vart på en klubb (vilket jag antar att du har) borde du veta hur mycket folk det brukar vara och hur trångt det blir.

    Det känns mer som att du tar tillfället i akt och påstår att hon ljuger. Jag tycker att det är riktigt lågt av dig att klanka ner på henne när hon gått igenom det här. Har du någon gång tänkt på att hon också är en människa precis som du? Och att kalla henne ointelligent är bara dumt av dig för hon är verkligen inte det. Hon skriver ju för fan Sveriges kändaste blogg, en ointelligent människa hade troligtvis inte kommit så långt. Hon är en smart affärskvinna, hon har bra idéer och åsikter som hon står för. Varför måste du då klanka ner på henne?

    btw, det känns som att du anser att man får skylla sig själv om man blir antasdad och är full. hur full man än är så är det fan inte okej att någon kommer och tar på en utan att man vill.

  • 86. Marianne  |  juli 27, 2008 kl. 8:08 e m

    Mår illa av ditt inlägg… Jag hoppas nästa att du blir sexuellt utnyttjad så får du se hur det känns. Sådana männsikor som du borde inte få finnas… fy fan!

  • 87. Ada  |  juli 27, 2008 kl. 8:40 e m

    Du är helt jävla otrolig!
    Tror nog mera att ditt inlägg är ett PR-stunt!
    Mår du bra av att skriva sånt här? Tycker du att du är en bra människa?
    Titta nogrant i spegeln nästa gång du vill skriva ett sånt här inlägg i din blogg!

  • 88. trött på dig  |  juli 27, 2008 kl. 8:44 e m

    jag tror dethär är ditt lilla PR-trick för att få fler läsare, så sitter du och skriver massa om blondinbella, jesus kvinna, skrattretande? gå och leta upp ett liv ist för att tränga in i andras, vad har du med saken att göra överhuvudtaget? du är förmodligen en unge på 13 bast som söker uppmärksamhet, stackare,

  • 89. HAHHAHAHA  |  juli 28, 2008 kl. 1:21 f m

    FEEEETTTTTTTTTT BRA SKRIET GIRL
    VADÅ DOM STOPPADE UPP TVÅ FINGRAR, DOM STOD I RING RUNT MIG
    ÄR DET NÅGOT MAN LÄGGER MÄRKE TILL SÅ ÄR DET NÄR EN CIRKEL PÅ DANSGOLVET FIXAS
    ASSÅ JA HAR VÄNNER SOM KÄNNER HENNES VÄNNER,
    TRO MIG HON VILL BARA HA CAASH
    VA SKULLE INTE DU SJÄLV GÖRA FÖR PENGAR?
    OCH VISST, MAN KAN VA MOGEN O DRICKA, MEN DÅ SKA DET VA
    EN RIKLIG MÄNGD, SÅ MAN ÄNNU VET VAD DET ÄR FÖR FÄRG PÅ KLÄNNINGEN OCH HUR LÄNGE SEN DET VAR MAN VAR PÅ TOALETTEN.
    ASSÅ SKYLL DEJ FUCKIGN SJÄLV JÄVLA IDIOT
    FAN SKA VI GÖRA FÖR ATT DU ÅKTE?
    OCH OCCCHHH OCH DU SKIRVER DET I DIN BLOG BLONDIE JÄVEL,
    FAN VILL DU VI SKA GÖRA ÅT SAKEN? SMÖRA? SLICKA DIN RÖV?
    GE DEJ PENGAR? DET ÄR JU DET, VI KAN INET GÖRA NÅGONTING FÖRUTOM ATT VI LÄSER HENNES BLOG, DVS GE HENNE PENGAR LIKE HELL
    SÅ SLUTA VARA SÅ BARNSLIGA, FAN TROR NI EGENTLIGEN
    NAT- YOU GO GIRL. LOVE YOUR WORDS 😀 fett smart för o va 14, sväär
    peace girl

  • 90. Matilda  |  juli 28, 2008 kl. 6:50 f m

    Ohh vad jag njöt av att läsa detta inlägg!
    Det där att hon skyller på resebolagen att de borde informera om landet…. Har hon ingen egen hjärna och kan ta reda på saker själv. Hon som brukar vara ”såå smart”?
    Jag tror att BlondinBella kände att hennes blogg blev lite hotad av Kenzas Kreta-flirt. Och hon behövde komma med något som toppade hennes historia.
    Men om det hela nu skulle vara sant så är det såklart hemskt. Men det känns som ett stort jävla pr trick!

    Keep up!

  • 91. Charlotte  |  juli 28, 2008 kl. 11:08 f m

    Bloggkommentatorerna påstår att du inte är en 14-åring, jag gick in på din sida för att klaga lite på dig och skriva elaka kommentarer, men efter detta inlägged skiter jag i vem du är, man kan inte annat än älska dig!

    Faktiskt så spelar det ingen roll om hon fyller 18 om tre månader! Hon är inte myndig ändå! Och även om man är 18 är man sjukt omogen om man fjortisfestar xD Haha. Hon har själv skrivit om hur vuxen hon känner sig.

  • 92. Blondie  |  juli 28, 2008 kl. 12:12 e m

    Hur kan du sitta och ösa ur dig såhär mycket skit? Hur kan du tro att hon gör detta för publicering? Vänta tills en grupp svettiga italienare kör upp ett par fingrar i dig så får du se hur bra du mår. Du är fan inte klok. Använder Blondinbellas namn för att få med publicitet till din egen skitblogg. Väx upp skitunge.

  • 93. Daniela  |  juli 28, 2008 kl. 1:08 e m

    Jag verkligen diggar det du skrivit tjejen!
    alla snackar om den där blondinbella, mig har det aldrig sagt någonting.
    Eller så är det för att hon är noll i mina ögon och öron?
    en killkompis till mig nämnde för någon vecka sen att hon blivit ”våldtagen” i italien, och han börja prata om hur hemskt det var och allting. Jag gick in och läste hennes blogg, och blev förtvivlad.. vad har tjejen för psykiska problem? något måste det ju vara som pågår i skallen på henne. Hon söker uppmärksamhet på alla möjliga sätt, alltså det här var ju inte det bästa sättet att söka sig uppmärksamhet på direkt. Men som sagt vad gör hon inte för lite pengar?

    Take care / Daniela

  • 94. Miss Ambivalent  |  juli 28, 2008 kl. 10:53 e m

    det där var exakt vad jag också tänkte när jag läste det: pr-trick!

    du skriver riktigt bra för övrigt. grattis till en lysande framtid inom mediebranschen! 🙂

  • 95. Madelene  |  juli 29, 2008 kl. 4:04 e m

    hahaha.
    1. skaffa dig ett liv
    2. kasta inte sten i glashus.

  • 96. hilda  |  juli 29, 2008 kl. 11:02 e m

    Jag har aldrig varit förtjust i blondinbella, men har för den delen inte känt något agg eller hat mot henne. Det har ingen betydelse hur oansvarig den människan som har blivit utsatt för övergrepp har varit – det blir aldrig den utsattes fel. Övergreppet som gärningsmannen gjorde är fel i alla omständigheter, och blir alltid lika fel. Det har ingen betydelse om blondinbella till och med skulle ha legat neddrogad i någon skum gränd (där det inte rörde sig en människa) när övergreppet skedde. Det är fortfarande inte blondinbellas fel när hon utsätts för övergrepp. Det är fullt möjligt att hon blev tafsad på brösten, eller mellan benen – men att det aldrig gick längre än så. Det enda man kan kritisera är att hon överdriver, men inget annat. Det är varken blondinbellas föräldrar, eller hennes fel att hon utsattes för övergreppet. Sedan till det att hon skulle ljuga, hur i fridens namn kan du peka på att alltihop skulle vara en lögn? Du kan inte ens använda begreppet ”logiskt”. Hur falsk blondinbella än skulle vara så skulle detta knappast vara någonting hon skulle ljuga om – men däremot kanske överdriva en smula. Det blondinbella skriver må låta överdrivet, men inte är det då ologiskt på något vis. Du kan heller inte börja med sådana förskräckliga anklagelser när du inte har några konkreta bevis emot detta. DU ÄR DUM I HUVUDET. Adjö.

  • 97. Mattias23  |  juli 30, 2008 kl. 11:09 f m

    Det spelar väl ingen jävla roll ifall rimini är i like med magaluf eller inte.
    Utomlands i tonåren är vad man gör det till.
    Jag har vart på fotbollsturnering i rimini när jag var 15 och vi kaosade varje natt, ungefär exakt lika mkt kaos som vi hade det på magaluf följande år, Napa året därpå.
    Jag vet inte hur många tjejer jag sett strula runt med runt 10 killar för att hitta rätt för kvällen, dra hem med en eller två av dom för att senare komma tillbaka och festa vidare för att i sin tur hoppa i säng med nästa.
    Sedan ser man dessa tjejer följande natt beklaga sig med tårar i ögonen vid Grabbarna grus baren över att hon inte va med på det, sedan får hon några sympatidrinkar av baren och hon är redo för 10 killar till och varför inte pröva på 3 killar inatt, på SAMMA gång!
    Jag har själv blivit anklagad för att ha våldtagit.
    Tjejen slet ut mig från en fest ut i skogen för att göra sin grej och dagen efter så får jag anklagelsen.
    Därefter får jag reda på att hon har kille och då föll ju myntet på plats, hon skämdes och väldtäkt va den enda utvägen.
    Efter diverse hot om att jag skulle gå till polisen and so on så kom hon tillbaka till verkligheten.
    Verkligen inte kul att bli anklagad för något sådant, ryktena spred sig enormt snabbt och jag fick många onda blickar.
    SÅ… jag har ingen sympati till övers för någon bullfet liten fjortis som väljer SJÄLV att kalla sig för blondinbella? Gör som alla andra charterflickor, blir kära i sin första resa med tjejgänget så mycket så att alla hämningar släpps och hormonerna flödar som aldrig förr, dom ligger runt som kaniner (med eller utan pojkvän) och när dom kommer hem känner dom sig smutsiga och måste tvätta sig på något sätt och då använder de anklagelserna.
    Läskigt att det blivit så här.
    För 10 år sen reagerade man faktiskt om en tjej ropade varg.
    (och ner jag hade inte sex på någon av mina tonårs svinresor. Dock hade jag sjukt kul.)

  • 98. Laura  |  juli 30, 2008 kl. 1:10 e m

    Herregud. Orka. Jag gillar verkligen din blogg, skönt att se en 14-åring som skriver på riktig svenska (dvs inte byter ut ”s” mot ”z” och ”och” mot ”å”) och faktiskt har något vettigt att komma med.
    MEN i detta fall säger jag bara: Orka.

    1. Jag vägrar läsa Blondinbruttans blogg för jag vet att hon tjänar mer för varje gång jag klickar på hennes sida. Det är ett smart upplägg och snyggt av en 17-åring att lyckas med det, men har man rätt kontakter är det inte speciellt svårt. Tjejen är så urbota korkad att jag får en hjärtattack

    2. Om det är ett PR-trick så har hon lyckats fint eftersom det ligger 97 kommentaren bara på det här inlägget.

    3. Om det inte är ett PR-trick (jag har ingen åsikt, har inte läst blaskorna) så.. Ja.. So what? Visst är det hemskt, såklart. Synd bara att alla brottsoffer inte blir omskriva och uppmärksammade.. Nej vi skiter i alla som inte är kända, de får må dåligt i ensamhet.

    4. Medan ni har diskuterat fram och tillbaka huruvida det är sant/falskt, vem som borde skämmas, vem som får åka utomlands, vems föräldrar som är sämst osv, så har ett flertal andra tjejer hunnit bli våldtagna/sexuellt utnyttjade/ofredade.. Men de skiter vi ju i. De har ingen rosa blogg.

  • 99. josse  |  augusti 2, 2008 kl. 9:21 e m

    You go girl, du har så rätt. Det hela stinker så mycket pr-trick att man måste hålla för näsan.
    Skönt att se att det finns folk i min ålder som kan skriva civiliserat och sakligt, och lägga fram fakta framför egna åskiter 🙂 Lycka till med fortsatta bloggandet 🙂

  • 100. Jenny  |  augusti 2, 2008 kl. 10:03 e m

    DET ÄR FOLK MED DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE SOM TRYCKER NER ANDRA! TÄNK PÅ DET OCH LÄS IGENOM INLÄGGEN OM BB EN GÅNG OCH FUNDERA PÅ OM DET ÄR RIKTIGT FRISKT ATT SKRIVA SÅ OM EN ANNAN MÄNNISKA?

  • 101. Anonym  |  augusti 3, 2008 kl. 10:31 f m

    fitta unge , är du helt cp eller?

  • 102. mamma/farmor  |  augusti 3, 2008 kl. 11:11 f m

    Hej1 komav en tillfällighet in på din blogg gällande Blondin bella. Det du skriver är enligt min mening helt korrekt och jag naser inte alls att hennes föräldrar verkar vara ansvarsfulla.Ingen av mina barn skulle fåttåka ensam utomlands vid den åldern ensamma sen struntar jag i vad ALLA andra får göra för sina föräldra vilket inte ligger på mitt ansvar..Blondin Bella ser jag dessutom som en fullfjädrad 40 åring och inte som en tjej ska vara vid 17 års ålder och mycket beklagligt för gammal blir du ändå en dag sålev ut din ungdom på ett normalt sätt. Jag förväntade se Blondin bella igår i praid paraden men inte och varför? hennes vänner består felra av homosexuella? Att övergreppet skett? och att resebolaget ska ta tag id etta låter inte ens moget skrivet för hur många har råkat ut för det tidigare? hennesdrickande via bilder trots minder årig ser jag som katastrof och jag undrar varför feminsiter och andra inte skrivit negativt om detta som annars är så skriv pigga utan accepterat det? för så funkar väl inte våra lagar? Hade jag en dotter som Blondin Bella skulle jag gått i taket och hennes utrymme skulle inte varit så stort. Hennes föräldrar ger jag faktiskt inte ett skit för sen får pengar finnas hur mycket som helst vilket jag /ungdoms åren…Vi ska se Blondin bella om 20 år? kommer det vara en utsliten stackare eller en riktig ulping? dom som lever får se men i mina ögon äör hon inte annat än ett litet barn som flyger på höga hästar. Sen ska inga våldtäkter ske men är säker på att det finns flera upp diktade historier där killar sitter oskyldigtdömda för varför är det såååmånga just unga tjejer som anmäler? inte beror det påatt domärmera attraktiva för det anser jag äldre mogna damer är mera..Nåt fel och skumt är det i såna fall och en dag kommer det bevisasockså.Nej unga tjejer ska göra annat än att springa nere på stureplan bland dom stora pojkarna eller andra ställen, utomlands orkar jag inte ens se dom för finns det några som skämmer ut sig mera än dom?dansar på bar diskarna halvnäcka med mera? (inte alla men väldigt väldigt många) så ditt skriveri var som sagt helt rätt uttalat/ kram mamman

  • 103. mamma/farmor  |  augusti 3, 2008 kl. 11:16 f m

    Jenny 3 augusti…blondin bella kanske också borde tänka sig för vad hon skriver???? eller vad anser du? finns absolut inget att vara avundsjuk på den lilla tjejen, för vad innefattar hennes liv förutom möten med MM, festande med sina killar kompisar och några tjejer? hennes shoppande? träning? vad hon äter? en mys kväll som är allt från myskväll i form av olika saker? hennes killes arbete? var hon solar? att hon varken kan laga mat eller städa? vad är detta att vara avundsjuk på? en kille somär många år äldre? att hennes ungdoms liv inte finns utan mera en medle ålders dams liv? skulle inte ens vlija ha en sådan ytlig person som svär dotter.visserligen verkar ni unga hära som skriver men börja tänk trots allt/

  • 104. Lovisa  |  augusti 3, 2008 kl. 2:51 e m

    men för i helvete. det här är det första (och sista) jag läser av din blogg, och med hjälp av de som verkar ha läst mer och kommenterat: är du 14?
    i så fall kan jag ju kalla dig fjortis med gott samvete. vilket jag också tänker göra.
    du verkar helt dum i huvudet!
    vill bella ha PR finns det miljoner andra sätt än det du påstår att hon har gjort, och jag tänker inte tala om alla fel du har gjort i din ”utredning” eftersom andra smarta människor redan har gjort det.
    så gå och bli överfallen själc och se hur kul det är, sen kan du ju komma tillbaka med något vettigt och få PR du med!
    herregud så lycklig du måste bli då. idiot.

  • 105. sussie  |  augusti 4, 2008 kl. 1:47 e m

    nä men för fan. vissa som har kommenterat är ju fan dumma i huvudet. ”jag var där förra året och det var fan inte så farligt!” HAHAHAHA. för det första, det kan ha varit HELT annorlunda om man gemför med det här året. PLUS att du kanske inte va på alla ”exsklusiva” ställen som blondinbella var på? my God. rimini är ett fest ställe, men det finns antagligen lugna ställen där också. UNGEFÄR som stockholm, det finns mycket klubbar o skit, men det finns lugna ställen också.

  • 106. isabelle  |  augusti 5, 2008 kl. 12:49 e m

    elin – du har missförstått, det jag försöker få fram är att det faktist inte spelar någon roll hur gammal man är eller om man är tillräckligt mogen, eller hur mkt man dricker för alla kan bli övergripna iaf.

    Dessutom så är det DIN åsikt att det är oansvarigt.. det finns ingen lag/paragraf eller whatever där det står att det är oansvarigt. Låt folk tycka vad fan dom vill, jag tycker inte att det är oansvarigt.. Det finns så otroligt många som åker utomlands och det händer faktiskt inte så många övergrepp som man tror.
    Om du inte vill släppa iväg dina barn är ditt eget val, men låt andra tycka vad fan dom vill.. din åsikt är inte den enda som räknas you know..

  • 107. isabelle  |  augusti 5, 2008 kl. 12:54 e m

    Mattias23 – du har en poäng, resan är vad man gör den till.. Men du sätter alla tjejer i ett fack. Du påstår att alla tjejer som åker utomlands åker dit för att knulla.. Har man sex när man är full, får man fan skylla sig själv. absolut, man ska heller inte anklaga någon för våldtäkt o.s.v
    Men har det faktiskt slagit dig/er att alla åker inte dit för att knulla och har det slagit er att alla ljuger inte om våldtäkter, jag var där med 5 tjejkompisar, plus 4 andra som inte bodde med oss. Alltså var vi 10 pers med mig.
    Ingen av oss hade sex med någon..
    Så varför skulle just blondinbella åka dit för att ha sex med någon? Är det någon här som känner henne tillräckligt bra för att dömma hur hon skulle bete sig där borta?
    Nej, ni har ingen jävla aning.

  • 108. isabelle  |  augusti 5, 2008 kl. 12:57 e m

    en sista gång måste jag bara påpeka att den som kallar sig MAMMA/FARMOR sitter och hittar på en hel livshistoria eller så har denne person grova stavfel..

    ”mina barn”.. det märks ganska tydligt att du inte är tillräckligt gammal för att ha barn, du är en liten fjortis som sitter och leker mamma eller farmor eller vad fan du nu vill vara

  • 109. Lina  |  augusti 6, 2008 kl. 5:39 f m

    Känner BB sen hon var liten och hon har alltd varit sjukt bra på att överdriva och gapa och skrika om ingenting. Vi umgås inte längre. Den delen av hennes liv är ju inget hon pratar om. Hon är ju uppväxt i förorten i hyreslägenheter på inte världens bästa ställen hur fattig som helst precis som hela hennes släkt. Hon har ljugit så mycket om sin uppväxt så man blir helt matt. Det är så himla mycket som inte är sant men hon har alltid varit lite ”finare” än oss andra. Det ska se bra ut utåt… Men det är ju inte alltid som det ser ut.

  • 110. Josse  |  augusti 17, 2008 kl. 6:08 e m

    Sorry, men det är väl inget ni ska bry er om hur mycket hon dricker och vad hon egentligen gör är hon är utomlands? Tror blondinbella har lite mer vett i skallen för att ljuga om att hon blivit överfallen hon är ju somsagt snart 18 år? & jag tycker inte att du ska lägga dig i andras liv riktigt så mycket som du gör jag ser inte meningen i att. :S

  • 111. becky  |  augusti 18, 2008 kl. 7:56 e m

    äntligen hittar jag någon som håller me mig exakt om allt om det här me övergreppet.Om man känner redan när man kommer in i lokalen att det e fel ställe man är på (vilket hon sa till aftonbladet) så går man därifrån Man ger det inte ”en chans till” + att man låter inte sig sj bli lämnad ensam när polarna köper drinkar.Sen när jag hörde henne i radio (nrj) Så skrattade hon till när hon berättade just om att nån stoppade in fingrar i henne där dom inte skulle vara.VEM FAN SKRATTAR NÄR NÅTT SÅNT HAR HÄNT EN SJÄLV????

    TACK FÖR EN TOPPEN BLOGG

  • 112. nea  |  augusti 21, 2008 kl. 8:27 e m

    varför lägger du så mycket energi på att smutskasta henne? jag är inget fan av henne heller, men varför bryr du dig så mycket? ditt inlägg fullkomligen osar ju fjortis som snackar skit.
    och du ÄR väl medveten om att det aldrig någonsin är offrets fel? det spelar ingen roll om du är 17, 47 eller 77, om du är full eller helt nykter, brat eller fattig, puckad eller smart, du kan ändå bli utsatt.
    varför tar du inte energin du lägger ner på att påstå att hon ljuger om det här och lägger den på att arbeta aktivt mot ett bättre samhälle istället? eller det kanske är bekvämare att sitta hemma och skriva skit om människor man inte ens känner på sin blogg? du kanske hoppas på att bli lika känd som hon är?

  • 113. nea  |  augusti 21, 2008 kl. 8:54 e m

    åh, ps: det är individuellt hur man handskas med chocken och sorgen efter ett övergrepp. bara för att hon inte beter sig som DU skulle göra om du blev utsatt, betyder det inte att hennes reaktion är ”fel” eller falsk.
    gör dig själv och världen en tjänst och väx upp. tjejer ska fan inte trycka ner andra tjejer.

  • 114. pernilla  |  augusti 22, 2008 kl. 10:00 f m

    Jag har väldigt delade meningar om det här inlägget, men framför allt om kommentarerna. BB sitter på lite för höga hästar, men det spelar ingen roll. Hennes framtid är tryggad.. Hon är fruktansvärt korttänkt och faktistk väldigt tråkig. Att hon skulle vara kapabel till att hitta på något så dylikt, är dock svårt att tro (även om jag kan hålla med om att ta vissa saker som VIP vakt med en nypa salt). Men jag vet fortfarande inte, skam om hon ljuger. Väljer att tro på henne och jag tycker synd om tjejen som blir betvivlad. Väldigt synd om henne.
    En del försvarar BB med hur många motkommentarer som helst, fast har till slut lämnat BB och pratar mest om sig själva. Sen de som hugger mot BB fast då är det helt plötsligt unga tjejer som beter sig lösaktigt utomlands med BB i spetsen.
    Det jag reagerade mest över var det patetiska argumentet för att hon ljugit om att hon besökt vissa klubbar och hennes trovärdighet då är borta. Att ägaren till denna klubb hävdat att det var osanning att hon skulle varit där är ju självklart. Han är ju buisnessman och vill inte förlora serveringstillståndet vilket han gör om minderåriga vistas där. För att inte prata om att det är olagligt att servera alkohol till minderåriga. Han är ju inte dummare än så.
    Ni pratar om mognad. Någon skrev att mognad kommer och går. Läste inlägget om skrikande ungar (vilka är ganska jobbiga) där barn skulle förbjudas ute om de skrek. Det är själviskt skrivet av en tonåring som har långt kvar innan moderkänslorna i kroppen vaknar. Bloggerskan här verkar mogen, kan uttrycka sig och är kunnig om saker och ting, vilket är ganska imponerande, men mogenheten och när man blir vuxen präglas av erferenheter och med bara 14 år på nacken så tycker jag nog att man ska akta sig för att kasta sten i glashus. -Din tid kommer Gumman, när du vill slå dig loss och bli vuxen och göra saker på egen hand. Bli vuxen och mogen och dricka varannan vatten och tycka att dina föräldrar är dåliga när de låter dig göra saker för att du har deras tillit och inse att du vid 14 års ålder var en moralkärring som kanske inte hade så stor koll ändå.
    -Fast du kanske redan är världsvan.. Grattis i så fall.

  • 115. anna  |  augusti 24, 2008 kl. 3:25 e m

    får jag fråga alla er som påstår att hon var skitfull… vilka var där? att tycka att hon är en dum uppblåst blondin är väl bara fel. hon är ju tydligen tillräckligt smart för att kunna tjäna pengar på en blogg. jag håller med bella, inte konstigt att det inte är fler anmälningar på övergrepp. det finns till och med en kompis till dig som varit med om det.

  • 116. Sara L.  |  augusti 24, 2008 kl. 6:58 e m

    All PR är bra PR. Men jag tror faktist inte att det här är något PR trick. Jag kände Bella i en tidigare ålder, och jag vet de åsikter hon står starkast för och isånnafall är det för kvinnor hon agerar. Att du överhuvudtaget skrivit det här inlägget är ett rent djävla skämt.

    Du ska tycka SYND om människan, inte hänga ut henne ännu mer. Och heller inte hennes vänner. Hon åkte ner med två vänner till mig som är två mycket intelligenta tjejer som vet vad dom håller på med och hur de ska bete sig. Uppenbarligen har du en väldigt vrickad syn på tjejer och kanske ska tänka ETT PAR GÅNGER till innan du börjar skriva att man hittat på att bli överfallen. För vi som har blivit det lär reagera rätt starkt på vad i h*lvete du skriver.

  • 117. Yonna  |  augusti 24, 2008 kl. 10:57 e m

    Klarade inte av att läsa ALLA kommentarer, men sneglade lite på en av de översta, och OJ vad lustigt att någon kallar Rimini för ett ”lugnt” ställe! 😛
    Jag har släkt i Italien, och vänner ifrån helt andra ställen, plus själva Rimini – alla säger de att det är en av de värsta festställerna, och att just där är sånt här väldigt vanligt, såklart, eftersom det är mycket festande och partande där.

    Och jag måste säga att jag håller med dig till stor del. Jag tror att något har blivit väldigt förstorat i efterhand i Bellas huvud, för som du sa, så fanns det vakter, folk omkring, m.m.

    Det här ”övergreppet” blev nog snarare en chans för henne att synas lite mer, än en kamp för resten av livet, och som du är jag verkligen itne heller för det här att man inte tror på unga, våldtagna tjejer.

    Men sånt här är att utnyttja att man är kvinna, det här skulle inte en man komma undan med at hitta på. En typisk stackars-mej-historia för att få sympati hos de som tidigare sett henne som innehållslös och tråkig.

  • 118. Linnea  |  augusti 30, 2008 kl. 9:26 e m

    helt rätt!!!

  • 119. Lina  |  september 16, 2008 kl. 9:49 f m

    Sötis, du har såå rätt. Det första jag tänkte när jag läste det på aftonbladet var att detta måste vara ett surt jävla pr-trick!!

    Om man är en blond snygg tjej, som dessutom är korkad nog att gå med på att bli bjuden på massa drinkar, borde man väl förstå varför man blir bjuden? Antagligen för att dessa killar ville ha något mer än ett roligt sällskap?

  • 120. Dan  |  oktober 12, 2008 kl. 10:39 f m

    Du är lika patetisk som blondinbella, men jag förstår överhuvudtaget inte hur folk kan orka sitta och läsa allt skit hon skriver i sin blog!
    Hur kan folk bry sig i vad hon har för läxor, om hon ska bleka tänder eller inte, vad hon gör dag ut och dag in!’

    Hon är inte bättre än alla andra dumma blondiner vars pappa är stenrik!
    Dom borde skickas ut på ett riktigt jobb, men dom är väl rädd att dom får skit under naglarna! En bortskämd snorunge som försöker se ut som värsta snälla tjejen som slåss för fred i världen!
    Jag HATAR henne, och resten utav mängden som är som hon över allt i hela världen.

  • 121. A-K  |  oktober 21, 2008 kl. 1:39 e m

    fy fan vilket äckligt inlägg! bara för att en tjej druckit har en eller i detta fal flera män rätten att utföra sexuella övergrepp på tjejen så att hon börjar blöda i underlivet? är det inte något fel alls med det eftersom tjejen i fråga är full? är det då helt pötsligt tillåtet? din åsikt är ju fan helt sjuk. tänk om det vore dig själv, din mamma, din dotter eller din kompis innan du skriver sånt här skit nästa gång.

Lämna en kommentar

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Senaste kommentarer

The Chosen One om Bloggdjungel
The Chosen One om Bloggdjungel
The Chosen One om Bloggdjungel
Penelope96 om Indoktrinering – när bli…
..... om Individens frihet…